Jobinside

Framtiden

Representerar du arbetsgivaren?

Framtiden - Anställdas omdömen om lön och andra arbetsvillkor

Vad säger arbetsgivaren -

stämmer omdömena?

INSTÄMMER TILL

?

Arbetsgivaren har ännu inte visat detta

Så här har Framtiden bedömts som arbetsgivare:

4.8/10

53 Omdömen

Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?

Alla omdömen

2.8/10
  
Framtiden 
   Tidigare anställd
   Konsult
för 1 månad sedan
Omdöme generellt
Den skriftliga delen av omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts.
Fördelar
Bra att få in foten i någon bransch
Nackdelar
Den skriftliga delen av omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
3.6/10
  
Framtiden 
   Tidigare anställd
   Ambulerande konsult
för 1 månad sedan
Omdöme generellt
Mitt intryck av företaget var att de försökte framställa sig som ett trevligt företag med fin gemenskap. Under min anställning kände jag mig dock väldigt lämnad. Hade svårt att få information om saker och förstod inte vad de som företag bidrog med mer än att göra min anställning mer komplicerad.
Fördelar
Snabb anställningsprocess
La sig inte i ens arbete
Nackdelar
Oseriöst intryck
Kändes som de försökte lura en
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
1.4/10
  
Framtiden 
för 2 år sedan
Omdöme generellt
Mer oseriöst bemanningsföretag med värre kandidatprocess får man leta efter. Hänsynslöst, respektlöst och fullständigt oprofessionellt är vad eran ledord borde vara. STEAR CLEAR!

Man uppmanas till nonchalans mot kandidater och väljer bort dem på fullständigt arbiträra anledningar så som hur bra kollegan du jobbar med mår sekunden denne läser en kandidats CV. Divigt, högfärdigt beteende från medarbetare.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
8.1/10
  
Framtiden 
   Account Manager
för 2 år sedan
Omdöme generellt
Har varit på bolaget i 2 år - Det senaste halvåret har Framtiden startat en enorm resa - Till det bättre.

Det viktigaste är dem anställda - Ta vara på och utveckla den kompetens som finns inom bolaget. Detta har tyvärr inte prioriterats tidigare.

Kandidatupplevelsen har förändrats och är idag riktigt bra - I dem processer vi har haft dem senaste månaderna så har feedbacken från kandidater varit väldigt positiv och man har valt oss i konkurrens mot andra bolag.

Förändring tar lång tid - Men Framtiden är på god väg -
Du behöver inte vara orolig för att samarbeta med Framtiden, varken som kund eller kandidat.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Framtiden 
för 2 år sedan
Omdöme generellt
Innan jag tog min anställning på Framtiden så gick jag in här och blev både skrämd och ledsen över hur många tråkiga kommentarer det finns om företaget. Så under min första tid gick jag hela tiden på tårna och var rädd för att mista mitt jobb eller råka ut för andra tråkigheter som vissa som kommenterat har gjort. Men inget kunde vara mer fel!
Framtiden är en fantastisk arbetsplats med fantastiska kollegor! Jag har aldrig på någon annan arbetsplats haft sån värme omkring mig och så genuina chefer som är så måna om min utveckling och trivsel. Jag kan inte heller föreställa mig en annan arbetsplats med de förmåner och den lön du får på Framtiden.

Jag kan alla gånger varmt rekommendera Framtiden:
- Som konsult då vi är oerhört noga med att du ska få det stöd du behöver för att lyckas i ditt arbetsliv samt den trygghet du har enligt gällande kollektivavtal. Din personalansvarige finns där för dig i vått och torrt!
-För våra kunder då vi är genuint intresserade av att hjälpa ditt företag att växa med rätt personal och vi kommer att möta dina behov med både omtanke och iver att få hjälpa till.
- För interna kollegor då det här är en arbetsplats att växa och vara länge på! Framtiden är ett familjärt företag där allas åsikter räknas och lyssnas på.

Jag hoppas att det här kan få andra att änka ett steg längre och du som snart kommer att ta en anställning hos oss, antingen som konsult eller intern, gå in med ett öppet sinne, skaka av dig andras åsikter och bilda dig en egen uppfattning.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
5.9/10
  
Framtiden 
   Säljare
för 2 år sedan
Omdöme generellt
Jag är för närvarande anställd på Framtiden. Det finns två sidor jag vill dela med mig av. Det finns saker bakåt i tiden som skötts på ett dåligt sätt i mitt tycke. Samtidigt som jag har en stor framtidstro.

Jag jobbar som säljare på Framtiden och när jag började hade jag ingen som helst erfarenhet av B2B-försäljning utan bara B2C. Jag känner en stark känsla av lojalitet gentemot Framtiden för att vara de som "gav mig chansen" och de som lärt mig allt jag kan om B2B-försäljning idag.

Kommentarer till mina betyg:
- Lönemässigt kan man känna riktigt bra. Men i min åsikt är en för stor del av lönen rörlig.
- Jag har utvecklats enormt under min tid på Framtiden.
- Jag har en starkt tillit och tro på ledningen idag men det har jag inte alltid haft.
- Min upplevelse är att jag idag har ganska mycket inflytande och möjlighet att påverka vilket jag uppskattar väldigt mycket.
- Arbetsmiljön är rätt för den som gillar att tävla, gillar att vinna och gillar att aldrig stå still och alltid utvecklas.
- Jag har fantastiska kollegor och har hittat vänner för livet på bolaget.
- Jag kan starkt rekommendera Framtiden som arbetsgivare idag efter den nystart vi har haft och den resa vi är på just nu.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.7/10
  
Framtiden 
för 2 år sedan
Omdöme generellt
Den skriftliga delen av omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.3/10
  
Framtiden 
för 2 år sedan
Omdöme generellt
Den skriftliga delen av omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
5.0/10
  
Framtiden 
för 2 år sedan
Omdöme generellt
Hej!

Som ny VD på Framtiden är jag väldigt ledsen över att konstatera att det som har skrivits om Framtiden beskriver en helhetsbild som varit rätt. Samtidigt är jag glad över att Ni har delat med Er och det har hjälpt oss att komma till insikt och börja agera.

Vi har med hjälp av dessa kommentarer tillsammans med interna undersökningar skapat oss en bild av hur det har varit på Framtiden. Utifrån den historiken har vi nu lagt stor fokus på vilken upplevelse vi vill att man ska få när man jobbar hos oss, söker jobb eller är kund till oss. Vi jobbar för att man ska få en positiv, omtänksam och proffsig känsla där vi bryr oss.

Vi på Framtiden jobbar med att hjälpa andra att hitta rätt person och rätt jobb, det vill vi göra bättre och bättre. Vi har börjat arbetet med att varje dag bli mer som vi vill vara, det är tack vare Er som sagt ifrån som vi har börjat den resan.

Jag är tacksam för all feedback och insikt från dessa kommentarer. Tack!

Här gärna av dig till mig med mer tankar.

Mvh Fredrick Carlsson, VD Framtiden
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
1.0/10
  
Framtiden 
för 2 år sedan
Omdöme generellt
Jättebra till en början men efter min personal ansvarig gick på mammaledighet så kändes det inte alls lika bra längre. Var anställd på konsult uppdrag. Men ingen brydde sig om mig från Framtiden. Slutade min tidsbegränsad anställning men ingen hörde av sig varken för att tacka mig för ett bra jobb eller säga hej då. Tyvärr, men rekommenderar inte alls Framtiden i Jönköping. Riktig o seriösa och bryr sig knappt om sina externa konsulter.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?