Jobinside

Kommentarer till omdöme av Framtiden

Gå tillbaka till Framtiden
5.0/10
  
Framtiden 
för 3 år sedan
Omdöme generellt
Hej!

Som ny VD på Framtiden är jag väldigt ledsen över att konstatera att det som har skrivits om Framtiden beskriver en helhetsbild som varit rätt. Samtidigt är jag glad över att Ni har delat med Er och det har hjälpt oss att komma till insikt och börja agera.

Vi har med hjälp av dessa kommentarer tillsammans med interna undersökningar skapat oss en bild av hur det har varit på Framtiden. Utifrån den historiken har vi nu lagt stor fokus på vilken upplevelse vi vill att man ska få när man jobbar hos oss, söker jobb eller är kund till oss. Vi jobbar för att man ska få en positiv, omtänksam och proffsig känsla där vi bryr oss.

Vi på Framtiden jobbar med att hjälpa andra att hitta rätt person och rätt jobb, det vill vi göra bättre och bättre. Vi har börjat arbetet med att varje dag bli mer som vi vill vara, det är tack vare Er som sagt ifrån som vi har börjat den resan.

Jag är tacksam för all feedback och insikt från dessa kommentarer. Tack!

Här gärna av dig till mig med mer tankar.

Mvh Fredrick Carlsson, VD Framtiden
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
Kommentarer av besökare
för 3 år sedan
Hej IngridLouise, Tack så mycket! Med vänliga hälsningar, Fredrick Carlsson VD
för 6 år sedan
Hej Fredrik! Vad modigt av dig att äntligen ta tag i denna problematik. Det känns skönt att feedbacken som har lyfts här på jobinside tas på allvar. Jag önskar dig all lycka till med det förändringsarbete som ni har framför er och hoppas att du bemöts på ett bra sätt från resten av ledningen då det säkerligen kommer att innebära många utmaningar. Det känns skönt att som tidigare anställd se att man vågar lyfta och arbeta med den arbetsmiljö som har upplevts som negativ och otroligt påfrestande av så många anställda och tidigare anställda. Ett företag som behandlar sina anställda så som Framtiden har gjort platsar inte på dagens arbetsmarknad. TACK. /Tidigare anställd

Du måste vara inloggad för att kommentera.