Jobinside

Kommentarer till omdöme av Framtiden

Gå tillbaka till Framtiden
10.0/10
  
Framtiden 
för 3 år sedan
Omdöme generellt
Innan jag tog min anställning på Framtiden så gick jag in här och blev både skrämd och ledsen över hur många tråkiga kommentarer det finns om företaget. Så under min första tid gick jag hela tiden på tårna och var rädd för att mista mitt jobb eller råka ut för andra tråkigheter som vissa som kommenterat har gjort. Men inget kunde vara mer fel!
Framtiden är en fantastisk arbetsplats med fantastiska kollegor! Jag har aldrig på någon annan arbetsplats haft sån värme omkring mig och så genuina chefer som är så måna om min utveckling och trivsel. Jag kan inte heller föreställa mig en annan arbetsplats med de förmåner och den lön du får på Framtiden.

Jag kan alla gånger varmt rekommendera Framtiden:
- Som konsult då vi är oerhört noga med att du ska få det stöd du behöver för att lyckas i ditt arbetsliv samt den trygghet du har enligt gällande kollektivavtal. Din personalansvarige finns där för dig i vått och torrt!
-För våra kunder då vi är genuint intresserade av att hjälpa ditt företag att växa med rätt personal och vi kommer att möta dina behov med både omtanke och iver att få hjälpa till.
- För interna kollegor då det här är en arbetsplats att växa och vara länge på! Framtiden är ett familjärt företag där allas åsikter räknas och lyssnas på.

Jag hoppas att det här kan få andra att änka ett steg längre och du som snart kommer att ta en anställning hos oss, antingen som konsult eller intern, gå in med ett öppet sinne, skaka av dig andras åsikter och bilda dig en egen uppfattning.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
Kommentarer av besökare
för 3 år sedan
Tack Rebecca! Jag håller med dig, det är tråkigt med det som var bakgrunden till de kommentarer som skrevs. Fint att du delar med dig kring din känsla, det är viktigt att vi delar både bra och de saker som inte är lika bra. Jag blir glad över att läsa hur du känner kring dina kollegor, chefer och bolaget. Din energi påverkar mig och andra i din närhet positivt och jag är väldigt glad för att vi tillhör samma lag!:) /Fredrick Vd 2020

Du måste vara inloggad för att kommentera.