Jobinside

Framtiden

Representerar du arbetsgivaren?

Framtiden - Anställdas omdömen om lön och andra arbetsvillkor

Vad säger arbetsgivaren -

stämmer omdömena?

INSTÄMMER TILL

?

Arbetsgivaren har ännu inte visat detta

Så här har Framtiden bedömts som arbetsgivare:

4.8/10

53 Omdömen

Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?

Alla omdömen

0.3/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Har aldrig i hela mitt liv mött ett så oseriöst företag innan. Ett företag som målade upp guld och gröna skogar under intervjuerna inför anställningen. Verkligheten var en helt annan och man blev istället bara ett verktyg som konstant jagade poäng för att undvika rädslan att sparkas. Företaget lyfter många gånger sitt "ledarskap" men faktum är att ledarskapet hos de flesta (inte alla) gick enbart ut på management by fear. Favorisering och utfrysning om man inte klickade med sina chefer var uppenbart och snacket mellan anställda florerade i hög utsträckning angående chefskapet. Den höga personalomsättningen är ingen slump och det är tråkigt för grundarna att företaget nu tagit den väg det faktiskt har, för det verkar inte finnas den uppfattningen hos ledningen.
Behandlingen av personalen är helt enkelt under all kritik och nej, enkäterna visar inte sanningen. Jag som tidigare anställd vet hur snacket går. Undvik framtiden.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.1/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
STOR VARNING för Framtiden. De behandlar sina anställda som boskap och anställer inga chefer som kan leda bara personer som kan verkställa de högsta chefernas order. Om man som anställd inte rättar in sig i ledet så blir man utfryst, uppsagd eller utköpt. De har en personalomsättning som inte liknar något jag hört talas om någonsin. Att facket inte gått in här och styrt upp är förvånansvärt. Återigen, akta er för Framtiden.

Här på Jobinside kan man även se att för varje dåligt omdöme går en chef in och låtsas vara en vanlig anställd och ger bolaget höga betyg. Det kommer även att hända i mitt fall.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.6/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag har aldrig arbetat för ett bolag som är så manupulativa och bara tänker pengar. Man ser artikel efter artikel att bolaget expanderar, men folk slutar, får sparken eller blir utköpta i samma fart.
Detta har äntligen börjat visas i siffror också, vilket kanske får ledningsgruppen att vakna till. Ledningsgruppen som förövrigt beordrar "cheferna" att sparka folk som inte längre är glada eller " sprider dålig stämning"

Jag kan för allt i världen inte förstå hur ett sånthär låtsas företag som framtiden är har varit så framgångsrika, så länge. Så som de behandlar sina medarbetare är INTE okej. Skulle aldrig någonsin rekommendera någon att arbeta här.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.7/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag jobbar på Framtiden och har bara gott att säga. Företaget har en stark sammanhållning och jag har roligt varje dag jag är på jobbet, vilket är en av mina viktigaste kriterier när jag ska välja arbetsgivare.
Det senaste halvåret har nya förmåner och utvecklingsmöjligheter införts vilket gör att jag som, på sikt, vill utvecklas ställer mig positiv att dom möjligheterna kommer att finnas hos nuvarande arbetsgivare, istället för att jag ska behöva byta.
Jag kan varmt rekommendera Framtiden som arbetsgivare!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
8.3/10
  
Framtiden 
   Säljare
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag har jobbat på Framtiden i ett par år och är väldigt nöjd med allt måste jag säga. Jag har träffat vänner för livet, utvecklats som person och lärt mig jättemycket arbetsmässigt. De har satsat på mig genom att ge mig utbildning, rätt verktyg, låtit mig växa och sett till att min arbetsdag har flutit på på bästa sätt.
Jag kan rekommendera Framtiden som arbetsplats och de erbjuder det där lilla extra till personalen vilket gör att man stannar hos dem. Jag avslutade min anställning för att jag har börjat plugga, men hoppas kunna återvända efter mina studier om möjlighet finns.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.3/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag önskar att jag, precis som någon tidigare nämnt, hade gått in och läst omdömen innan jag tog anställning på Framtiden. När jag läser tidigare lämnade omdömen blir jag inte ett dugg förvånad - varken av den faktiska kritiken mot företaget och dess ledning, eller av de positiva kommentarer tydligt skrivna av nuvarande ledning och medarbetare. Min upplevelse är att kulturen präglas av ett starkt skrämselledarskap, där de fogliga premieras samtidigt som de med egna åsikter blir utfrysta tills de inte längre jobbar kvar.. Därför inte heller så konstigt att de positiva omdömena "haglar in" i samband med chefskonvent. Man kan då lätt tro att medarbetarna blivit beordrade att skriva här...
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.1/10
  
Framtiden 
   Säljare
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Rekommenderar inte Framtiden som arbetsgivare eller leverantör.
Cheferna går in och skriver omdömen på anställdas bekostnad.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Väldigt glad att få vara en del av Framtiden.

Jag känner mig väldigt uppskattad av min chef samt att kollegorna är glädjespridare!

Rekommenderas starkt!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
5.0/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag har tidigare arbetat på Framtiden i nästan fem år.
Jag vill justera min bedömning sedan tidigare
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.3/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Varning!
Jag borde ha läst recensionerna här på Jobinside innan jag började där!
De sparkade inte mig utan jag valde att gå själv under fjärde dagen, iom jag såg igenom deras äckliga fasad. Bjuder alkohol, har bar på varje kontor och
Har skit mänga aw. Det låter ju bra, jag tycker det är oproffsigt. De som söker hit är ju de som älskar utelivet och kommer där ifrån direkt till framtiden!
Paradisehotell varning!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?