Jobinside

Framtiden

Representerar du arbetsgivaren?

Framtiden - Anställdas omdömen om lön och andra arbetsvillkor

Vad säger arbetsgivaren -

stämmer omdömena?

INSTÄMMER TILL

?

Arbetsgivaren har ännu inte visat detta

Så här har Framtiden bedömts som arbetsgivare:

4.8/10

53 Omdömen

Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?

Alla omdömen

10.0/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
En arbetsplats där jag känner mig uppskattad och sedd. Härliga kollegor som alla jobbar mot samma mål.
Kan varmt rekommendera att jobba på Framtiden.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.7/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Framtiden är en underbar plats att arbeta på. Jag har inte bara utvecklats i min arbetsroll, utan också som människa! Det har jag just Framtiden att tacka för. Det jag mest vill lyfta fram är alla mina fantastiska kollegor som jag även stolt kan kalla mina vänner.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.9/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag trivs oerhört bra på Framtiden! Det är ett företag som är mån som sina anställda och där strävan efter att vara bäst och utvecklas ständigt är i fokus, vilket passar mig väldigt bra. Utöver det så har jag världens bästa kollegor.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.9/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Ett bolag att växa i och möjlighet att påverka!
Underbar gemenskap och ett bolag som lever som de lär -GLÄDJE ENKEL KÖR!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Ett underbart företag med underbara kollegor! Jag vill starkt rekommendera Framtiden som din blivande arbetsgivare!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag tycker att Framtiden är en väldigt bra arbetsgivare och jag trivs väldigt bra. Kollegorna är det främsta jag skulle vilja lyfta fram.
Och den möjlighet till utveckling jag fått här hade jag inte fått på många andra företag.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.9/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
En fantastiskt företag som sätter sina anställda först! Enorma förmåner i alla bemärkelser och fantastiska kollegor!
du har påverkningsbar lön och du får alla chanser att utvecklas oavsett din bakgrund.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.6/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag gillar Framtiden och dess sätt att arbeta internt med alla medarbetare men också externt. Man är mån om de anställda och ser till att varje individ utvecklas och mån om att kunder och konsulter får bästa möjliga service och bemötande. Jag har trivts väldigt bra på Framtiden men nu gått vidare mot nya utmaningar.
Tack Framtiden för min resa hos er!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.9/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Framtiden är den bästa arbetsgivaren jag någonsin haft. Högt i tak, ständig utveckling och fantastiska chefer och kollegor. Framtiden ger så otroligt mycket tillbaka till sina anställda. Kan varmt rekommendera Framtiden!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.3/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Sektliknande företag med en ledning som är kaos.
Anställda jobbar som djur för en lön på 20.000 i månaden.
Det råder stort missnöje bland personalen och ingen är glad till 100% Alla oroar sig för att vara näst på tur för att få sparken.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?