Jobinside

Kommentarer till omdöme av Framtiden

Gå tillbaka till Framtiden
5.9/10
  
Framtiden 
   Säljare
för 3 år sedan
Omdöme generellt
Jag är för närvarande anställd på Framtiden. Det finns två sidor jag vill dela med mig av. Det finns saker bakåt i tiden som skötts på ett dåligt sätt i mitt tycke. Samtidigt som jag har en stor framtidstro.

Jag jobbar som säljare på Framtiden och när jag började hade jag ingen som helst erfarenhet av B2B-försäljning utan bara B2C. Jag känner en stark känsla av lojalitet gentemot Framtiden för att vara de som "gav mig chansen" och de som lärt mig allt jag kan om B2B-försäljning idag.

Kommentarer till mina betyg:
- Lönemässigt kan man känna riktigt bra. Men i min åsikt är en för stor del av lönen rörlig.
- Jag har utvecklats enormt under min tid på Framtiden.
- Jag har en starkt tillit och tro på ledningen idag men det har jag inte alltid haft.
- Min upplevelse är att jag idag har ganska mycket inflytande och möjlighet att påverka vilket jag uppskattar väldigt mycket.
- Arbetsmiljön är rätt för den som gillar att tävla, gillar att vinna och gillar att aldrig stå still och alltid utvecklas.
- Jag har fantastiska kollegor och har hittat vänner för livet på bolaget.
- Jag kan starkt rekommendera Framtiden som arbetsgivare idag efter den nystart vi har haft och den resa vi är på just nu.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
Kommentarer av besökare
för 3 år sedan
Tack för att du delar med dig av dina tankar och känsla! För mig betyder det mycket att vi som jobbar här kan påverka och hjälpas åt att skapa den där arbetsplatsen med stort A. Tack för att du delar med dig av din bild, det gör att jag känner att vi är på rätt väg. 😊 Vi är inte perfekta men vi strävar efter att bli lite bättre hela tiden. Just nu gör vi en resa tillsammans mot ett bättre Framtiden och tack till dig och alla som vill vara med på den! Fredrick Carlsson - VD 2020->

Du måste vara inloggad för att kommentera.