Jobinside

Alla omdömen

Svenskalag AB

2022-04-18
2.6/10

1 omdöme

Okej arbetsplats för nyutexaminerade men räkna inte med hög ingångslön eller vidare bra löneutveckling... Räkna inte heller med afterworks, löften om TV-spel eller annat som de skriver om i jobbansökan. Med det sagt så får du bra stöttning för att klara av ditt arbete men räkna inte heller med kompetensutveckling i form av kurser och utbildningar. Kollegorna är schysta men inte särskilt intresserade av att lära känna dig efter arbetstid.

Smart Media

2022-04-07
0.3/10

25 omdömen

Vuxenmobbing på hög nivå, säljer man inte utefter deras orimliga krav särbehandlas man från dag ett. Företagskulturen kan jämföras med något ur en film med dåligt script. Är man ute efter att bygga erfarenhet är min åsikt att välja ett annat jobb. Ett jobb som följer god moral och etik, ett vanligt jobb. Inga av kollegorna man jobbade med jobbar kvar.

Konstnärsnämnden

2022-04-05
0.9/10

1 omdöme

Denna myndighet har i många år haft problem med arbetsmiljön och kränkande särbehandling. Den dysfunktionella arbetsmiljön styrs mycket av ledningen som detaljstyr och straffar och fryser ut medarbetare som uppfattas som obekväma. Det finns manliga medarbetare som trakasserar kvinnor på arbetsplatsen. De favoriseras och hålls om ryggen av ledningen. MeToo har svept förbi helt obemärkt på denna myndighet.

KKM gruppen

2022-03-25
10.0/10

4 omdömen

Känns bra och givande att jobba med så viktiga samhällsfrågor på många olika sätt och nivåer. Lätt att trivas i på jobbet både socialt och professionellt..

KKM gruppen

2023-10-02
8.6/10

4 omdömen

Kul att jobba för ett företag med samhällsansvar och moral. Känns bra att vara en av the good guys. Det är inte alltid en lyx man kan unna sig inom denna branschen. Riktigt god sammanhållning, det är kul att vara på jobbet. Vi tycker om varandra. Ledningen bryr sig på riktigt, om det är mycket att göra en period eller något händer så finns dem där. VAB eller ledighet är aldrig något problem. Jag känner mig sedd och lyssnad på. Jag känner mig uppskattad och de visar mig ständigt att de tror på mig. Roliga konton och bra kunder.

KKM gruppen

2022-10-17
10.0/10

4 omdömen

Fantastiskt företag att jobba för! Har möjligheten att styra mitt arbete själv och fortfarande vara en del av ett väldigt bra lag. Ett väldigt sympatiskt företag med vettiga värderingar och det genomsyrar allt vi gör. Vi växer och får spännande uppdrag. Är till viss del ägt av ett större bolag sedan mitten 2021 och det har bara varit positivt och gett större möjligheter, både personligen och för företaget. Väldigt härliga arbetskamrater som alltid stöttar och vill väl. Vi har väldigt kul tillsammans!

KKM gruppen

2022-03-18
10.0/10

4 omdömen

Bra företag med värderingar som jag vill stå för och som arbetar med bra frågor för samhället.

Västergötlands museum

2022-11-08
0.6/10

2 omdömen

Anställning på Västergötlands museum avrådes bestämt. Under flera år har arbetsplatsen präglats av dålig arbetsmiljö och återkommande konflikter. Drygt tio har slutat sedan i mars 2021 och det totala antalet som lämnat under de senaste fyra åren är betydligt högre. Flera medarbetare beskriver att de går till jobbet med en klump i magen. Något är allvarligt fel på museet och 2020 genomfördes därför en kartläggning av arbetsmiljön. Denna visade entydigt att arbetsmiljön är urusel och att många i personalgruppen saknar förtroende för ledningen. Eftersom så många har slutat sedan början av 2021 har inte arbetsmiljön förbättrats nämnvärt. Styrelsen har dock fortfarande fullt förtroende för ledningen.

Bygghemma Sverige AB

2022-03-11
3.8/10

1 omdöme

Bristande, om inte till och med helt missvisande information från ledningen. Arbetsuppgifter som byggs på mer och mer utan att det reflekterar på löneutvecklingen. Lönehöjningar som aviseras för hela företaget men när det kommer till kritan så snålas det till höger och vänster. Spelar ingen roll hur bra eller dåligt man presterar du kan vara hur dålig som helst och fortfarande få jobba kvar och om du presterar svin bra så belönas det inte på nått sätt. Råder alla som tänker söka till Bygghemma att få arbetsuppgifter och tider nedskrivna på papper annars så kommer företaget att bara hänvisa till anställningskontraktet som gynnar dem.

Alumeco Sverige

2022-02-25
2.5/10

3 omdömen

En stor aktör inom sitt område. Bristen på affärsmannaskap och ängslig ledningar gör denna arbetsgivare till en riktig dålig upplevelse.