Jobinside

Alla omdömen

Region Skåne

2022-12-02
2.0/10

4 omdömen

Riktigt dålig rekryteringsprocess. Hade två intervjuer, de ringde mina referenser. Jag fick inte jobbet blev jag meddelad per mail en fredag eftermiddag. I mailet stod det inte varför de inte valt mig, men att jag kunde fråga om det va något jag undrade över. Jag mailade och frågade fick inget svar och nu är jag på fjärde dagen utan svar. Känns som en riktigt konflikträdd och ynklig chef. Usch!

Pitcher's

2022-12-02
9.4/10

1 omdömen

Intervjun var ordentlig och seriös, upplärningen likaså. Arbetsuppgifterna var roliga och omväxlande. Kollegorna var underbara och ledningen var trygg och höll sin anställda om ryggen. Jag kan verkligen rekommendera Pitcher's om arbetsplats!

Örebro Ölhall

2022-11-24
1.1/10

1 omdömen

OBS. Provjobbade enbart ett pass. Jag erbjöds intervju, men väl på plats skippades intervjun och jag kastades in till att provjobba. Det fanns inga tydliga förväntningar på mig och ingen upplärning överhuvudtaget. Den som ansvarade för mig, min intervju och min upplärning lämnade mig med en annan anställd som varken visste att jag skulle vara där eller ville ta ansvar för mig. Jag stod bara i vägen hela kvällen och fick ingen information kring hur länge jag skulle vara där. Örebro Ölhall hörde aldrig av sig efter passet och jag fick inte heller betalt för de arbetade timmarna.

Framtiden

2022-11-03
2.8/10

53 omdömen

Den skriftliga delen av omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts.

Timarco

2022-10-28
8.8/10

17 omdömen

Jag har nu jobbat på Timarco i ca 2 år och trivs väldigt bra! Det finns stora utvecklingsmöjligheter för den som vill. Jag själv började på lagret och har nu en tjänst på kontoret. Många har jobbat här i flera år och företaget är ganska litet vilket jag uppskattar. Det blir en trevligare arbetsmiljö och en "alla hjälper alla" mentalitet. Superhärliga kollegor helt enkelt!

Zalando

2022-10-28
1.0/10

1 omdömen

Mkt dålig arbetsledning, stressigt och ingen utveckling alls. Arbetsmiljön är riktigt dålig och man få aldrig höra något positivt, bara när det är dåligt

CG Drives & Automation

2022-10-26
1.7/10

1 omdömen

Mycket dålig arbetsmiljö och otrevlig stämning. Vissa chefer arbetar aktivt för att tvinga underställda att sluta.

Göteborgs universitet

2022-10-24
0.7/10

4 omdömen

Horribel självförhärligande ledning som bara skyddar sig själva utan att ta tag i problemen på arbetsplatsen. Många utbrända och mycket sjukskrivningar. Värst var nog vurmen för inkompetenta konsulter som fick vara kvar trots flera anmälingar mot dem om mobbning. Extremt lång ledtid på *alla* åtgärder, även sånt som borde gå fort. Vi klagade på en högljudd skrivare i det öppna landskapet, det tog över fem månader innan den togs bort!

Naturvetarna

2022-10-23
1.5/10

1 omdömen

Jag skulle vilja råda de som erbjudits en tjänst här att avböja och undvika. Konflikter och oenigheter inom ledningsgrupp, obefintlig värdegrund, missnöjda och dåligt mående medarbetare, skadlig stress, oklara mål och brist på struktur. Finns inslag av mobbning..

Framtiden

2022-10-17
3.6/10

53 omdömen

Mitt intryck av företaget var att de försökte framställa sig som ett trevligt företag med fin gemenskap. Under min anställning kände jag mig dock väldigt lämnad. Hade svårt att få information om saker och förstod inte vad de som företag bidrog med mer än att göra min anställning mer komplicerad.