Jobinside

Kommentarer till omdöme av Göteborgs universitet

Gå tillbaka till Göteborgs universitet
0.6/10
  
Göteborgs universitet 
   Tidigare anställd
för 2 år sedan
Omdöme generellt
Den enda arbetsplats jag ångrar att jag varit på. Att arbeta på Göteborgs universitet, med uppenbart svag ledning och på en institution med mycket dålig arbetsmiljö var dåligt för både karriär och hälsa.
Fördelar
Det finns många bra kollegor och undantagsvis även institutioner med bra arbetsmiljö. Att jobba på universitet är det lättaste sättet att bedriva en forskningskarriär (men skulle rekommendera ett annat universitet).
Nackdelar
En skrämmande svag universitetsledning som möjliggör institutioner med mycket dålig arbetsmiljö där både personangrepp, mobbning och utnyttjande av juniora kollegor i beroendeställning förekommer. Högt tryck på anställda när det gäller utbildning, många jobbar övertid. Lönerna är överlag dåliga. Utbrända eller före detta utbrända kollegor var mycket vanligt (i jämförelse med de privata arbetsgivare med högutbildad personal jag har erfarenhet av). Att ha många sjuka, stressade och trötta kollegor gör det jobbigt att planera och motivera sig. Utöver detta blev jag och andra utsatta för rent godtycke och rutinmässiga regelbrott från ledningen i mitt jobb.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
Kommentarer av besökare
Inga kommentarer ännu.

Du måste vara inloggad för att kommentera.