Jobinside

Smart Media

Representerar du arbetsgivaren?

Smart Media - Anställdas omdömen om lön och andra arbetsvillkor

Vad säger arbetsgivaren -

stämmer omdömena?

INSTÄMMER TILL

?

Arbetsgivaren har ännu inte visat detta

Så här har Smart Media bedömts som arbetsgivare:

5.4/10

25 Omdömen

Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?

Alla omdömen

0.3/10
  
Smart Media 
   Tidigare anställd
   Kam
för 8 månader sedan
Omdöme generellt
Vuxenmobbing på hög nivå, säljer man inte utefter deras orimliga krav särbehandlas man från dag ett. Företagskulturen kan jämföras med något ur en film med dåligt script. Är man ute efter att bygga erfarenhet är min åsikt att välja ett annat jobb. Ett jobb som följer god moral och etik, ett vanligt jobb. Inga av kollegorna man jobbade med jobbar kvar.
Fördelar
Absolut ingenting tyvärr
Nackdelar
Vuxenmobbing, narcissism, utfrysning.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
1.7/10
  
Smart Media 
för 4 år sedan
Omdöme generellt
Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / admin.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Smart Media 
   Projektledare
för 4 år sedan
Omdöme generellt
I särklass ett av de bästa företagen i mediabranschen. Det är hårt jobb men kreativt, högt i tak och en mycket professionell arbetsplats. Ledningen är mycket kompetent och ger utrymme för att utvecklas och växa i sin roll. För dem som presterar bra och ger vad som krävs (som på vilken arbetsplats som helst) kan man få en mycket fin karriär. Jag lärde mig extremt mycket. Detta är ett företag som jag varmt rekommenderar alla att jobba på för att lära sig mediabranschen och försäljning.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
7.3/10
  
Smart Media 
för 4 år sedan
Omdöme generellt
Jag arbetade mellan 09-12 på Smart Media. Det var en spännande resa med trevliga kollegor, härlig atmosfär med transparent ledning. Försäljning handlar om att våga och ta initiativ, något man var tvungen att göra på Smart Media. I min nuvarande yrkesroll har jag mycket att tacka för tiden på Smart Media. Jag skulle absolut rekommendera Smart Media som arbetsplats, framförallt om man vill lära sig allt om försäljning
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.7/10
  
Smart Media 
   redaktör
för 4 år sedan
Omdöme generellt
Jag arbetade som redaktör på Smart Media i ett år. Innan dess har jag i konsultform arbetet för Smart Media i 10 år. Jag var då skribent för bilagorna, och för Flowbox men jag har också konsultat som redaktör vid toppar. Jag har alltid trivts bra när jag är på Smart Media. Jag gillar högt tempo, snabba beslut och den entreprenörsanda som är så tydlig där. Marcus har med Smart Media och Flowbox visat att han är en driven och positiv entreprenör som tänker nytt och som inspirerar alla att ge sitt yttersta. Fredrik är som entreprenör en inspirationskälla och ett energiknippe mitt i den dagliga verksamheten vilket är en viktig förebild för alla som arbetar här. I mitt arbete som redaktör har jag alltid fått förtroendet att arbeta självständigt, fatta egna beslut och köra på. Jag har känt att ledningen litar på mig och låtit mig utvecklas och ta för mig. Här finns all potential att förverkliga egna idéer och driva frågor som intresserar. Tack för en bra tid så här långt, hoppas få arbeta mer med Smart Media om de behöver hjälp i toppar.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
7.3/10
  
Smart Media 
för 4 år sedan
Omdöme generellt
Bra skola att lära sig försäljning och ta klivet vidare. En bra start av min karriär inom mediasälj och möjlighet för internationell karriär finns.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
7.7/10
  
Smart Media 
   Projektledare
för 4 år sedan
Omdöme generellt
På Smart Media var det en hård men lärorik säljskola som än idag sitter i mitt sätt att hantera affärer. Arbetsplatsen hade på min tid trevliga kollegor och chefer. Man arbetade under press och fick veta tydligt ifall det gick bra eller dåligt.

En säljande projektledarroll är inte för alla men vill man arbeta hårt och smart samt lära sig något är det en arbetsplats som fyller den funktionen, bra tjänade man också för sin ålder. Jag har än idag lite kontakt med ägarna vilket är trevligt.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.4/10
  
Smart Media 
   Project Manager
för 4 år sedan
Omdöme generellt
Vill du lära dig försäljning, komma in i marknadsföringsbranschen eller bli entreprenör kan jag rekommendera att jobba här! Det är ett bolag med höga ambitioner och högt tempo med stora möjligheter. Jag fick lära mig försäljning och att driva projekt framåt. Jag jobbade som Project Manager här hösten 14 till hösten 15 i drygt ett år.
Grundarna är verkligen entreprenörer och driver flera bolag. Den största lärdomen jag fick på ett personligt plan var att man kan uppnå nästa vad som helst om man är beredd att jobba hårt, våga misslyckas och lära sig av sina misstag. Jag projektledde flera stora temabilagor som jag är väldigt stolt över. I dag jobba jag som kundansvarig på ett konsultbolag och jag vet att jag gör ett bra jobb och att jag dagligen kan använda verktyg som jag fick på smart media. Jag har bra relation med gamla kollegor och chefer och har fått bra referenser.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.6/10
  
Smart Media 
för 4 år sedan
Omdöme generellt
Började på Smart Media 2015 och arbetade där som projektledare i ca 1 år innan jag gick över till Key Account Manager för deras andra, vid den punkten nystartade, företag Flowbox.

Både tjänsterna var oerhört lärorika vad gäller projektledning, försäljning och struktur i sitt arbete vilket är ovärdeligt nu när jag själv driver företag.

Företagskulturen är väldigt "säljig" så om du inte har planera på att sälja så är detta fel företag för dig. Precis som vilket jobb som helst så är vissa dagar bättre eller sämre men helheten är att du kommer arbeta på en inspirerande arbetsplats med stor chans att tjäna pengar och lära dig om entreprenörskap från dom drivna ägarna som aktivt jobbar med alla säljare.

Efter mina ca 2 år på Smart Media & Flowbox var det dags att start företag och nu ca 1,5 år senare driver jag eget modebolag som säljer online & butik, driver skivbolag med 3 andra + konsult som digital marknadsförare.
Utan min tid på företaget hade jag aldrig klarat detta och har lärt mig otroligt mycket inte enbart inom sälj men framför allt personlighetsutveckling och entreprenörskap.

Folk som säger att jobbet är tufft osv har uppenbarligen inga höga ambitioner i livet, att driva eget är 1000x svårare och kommer ge dig mer käftsmällarna än du någonsin fått och har du ambitioner på att start eget, bli toppsäljare osv är Smart Media garanterat rätt plats för dig. Bit ihop, ta till dig feedback från cheferna och kör 110% så kommer ni garanterat lyckas på jobbet och i livet.

Mvh
Jonatan Söderlund
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
8.3/10
  
Smart Media 
   Projektledare
för 4 år sedan
Omdöme generellt
Arbetade tidigare på Smart Media. Det utvecklade såväl mitt affärsmannaskap som förståelse för försäljning. Vill man utveckla dessa delar och samtidigt tycker det är intressant att få driva helt egna kampanjer i dagspress som man styr över på egen hand så är detta jobbet för dig!

Företaget har gjort en enorm resa med flera utlandsetableringar även nya bolag inom koncernen. Denna entreprenörskapsanda genomsyrar företagen och är samtidigt ett fint bevis på en lyckad strategi. Med den tillväxt som finns i bolagen finns det goda karriärmöjligheter och har man vilja och drivet att prestera så kommer det finnas god möjligheter till avancemang.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?