Jobinside

Kommentarer till omdöme av Recipharm

Gå tillbaka till Recipharm
0.4/10
  
Recipharm 
   Ingenjör
för 7 år sedan
Omdöme generellt
Lönen på Kemwell är ett rent skämt och en ren förolämpning. Räkna med att man annonserar behov av en ingenjör, som sedan visar sig vara en tekniker enbart för att man ska kunna sänka lönen. Lönen slutar sedan på samma nivå som en städare.
Möjlighet till utveckling: Det enklaste sättet är att smöra för cheferna. Nytänkande, erfarenhet, kunskap och idéer är ett rent hot mot Kemwells företagsidé.
Det är rent krassa ekonomiska hänsyn som i praktiken styr Kemwell. Personalen är sekundär.
Att påverka något på Kemwell går inte. Så enkelt är det. Territorier och inkompetenta chefer som fortsätter i samma spår är legio. Massa svammel om effektiviseringar, visualiseringar gäller dock.
Arbetsmiljö: Kanske rätt ok rent fysiskt men en katastrof psykosocialt. Håll munnen och gör ditt jobb är vad som gäller.
Medarbetare: Från långt tillbaka finns det medarbetare som bara gör sitt jobb och ”håller mun”. Vi kan kalla dem tappra anställda. De gör sitt jobb, andra börjar fatta hur det fungerar och letar efter andra jobb, vilket är klokt.
Rekommenderas; enbart till nyexade som tycker att det är någon form av merit att jobbat på ett läkemedelsföretag i stället för att varit städare. Lönen är ungefär densamma dock.
Slutsats; det sämsta företag jag någonsin jobbat på.
En mycket tråkig historia eftersom Kemwell var ett jättekul och trevligt företag att jobba på för några år sedan.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
Kommentarer av besökare
Inga kommentarer ännu.

Du måste vara inloggad för att kommentera.