Jobinside

Alla omdömen

Restaurang Linnea

2013-09-03
9.4/10

1 omdöme

Detta ställe är absolut att rekommendera. Ägs av stjärnkocken Bengt Sjöström. Serveringspersonalen jag jobbade med var supertrevliga, matsalen var liten och mysig, lönen var mer än rimlig, kanonbra!

Daytime Mediahouse

2008-09-17
9.6/10

3 omdömen

Daytime Mediahouse AB är en koncern vars ledning är uppmärksam, förstående och villig att tänka om vid behov. Uppgifterna jag har är omväxlande, lärorika och kräver en hel del personligt engagemang för att allt ska gå i lås, även om det förväntas en hel del av de anställda blir man belönad genom att bli behandlad som en "likvärdig" i ögonen på samtliga inom koncernen, inklusive VD. Kompromisser är sällan omöjliga att uppnå. Möjligheterna man har att själv styra sin arbetsdag vid behov är en av de många saker inom arbetet som uppskattas. Arbetsmiljön är också i toppklass, för närvarande är det 2 kontor pga en närstående flytt, vilket innebär ljusa, bra och välventilerade kontor med centralt läge, att ta sig till och från arbetet utan några problem även för de utan körkort är helt klart ett plus i min bok. Arbetskamraterna är likaså i världsklass då samtliga visar en inställning på att vilja komma överens och hitta lösningar på eventuella problem så smidigt och snabbt som möjligt.

Daytime Mediahouse

2008-09-17
9.3/10

3 omdömen

En arbetsplats som man längtar till... :)

Daytime Mediahouse

2008-10-07
9.3/10

3 omdömen

DMH är rätt element för oss som brinner för såväl sport som spelinformation. Man inte bara befinner sig mitt ibland de skarpast trav och sportanalytikerna i norra Europa, man har även chans att visa vad man går för, påverka och generera resultat som uppskattas och belönas. Jag lämnade för att börja jobba som oddssättare på ett stort internationellt spelbolag och fick jobb utomlands. När DMH kan erbjuda detsamma kommer jag gärna tillbaka;-).

Jobbet.se

2008-10-14
9.4/10

1 omdöme

Jobbet.se är ett jättebra rekryteringsföretag. Merparten som jobbar här är säljpersonal, både innesäljare och uppsökande säljare men vi har också rekryterare och annan spetskompetens. Vi har roligt, vi jobbar hela tiden med utveckling och har kanonkul!

Langnas Juridik

2010-04-23
9.4/10

1 omdöme

Ett mkt .bra företag att arbeta för. Förmåner utöver det vanliga, flexibla arbetstider, fina lokaler i centrala Stockholm. Ett helt ny typ av juristföretag.

Huddinge kommun

2011-10-21
9.3/10

2 omdömen

en arbetsgivare med ett starkt utvecklingsfokus. Det finns stora möjligheter att utvecklas både mot specialisering och mot chefskarriär.

Huddinge kommun

2011-10-27
9.7/10

2 omdömen

En mycket bra arbetsgivare som och lägger energi på att personal mår bra, kompetensutvecklas och trivs.

Kungsleden

2015-04-22
9.6/10

1 omdöme

På Kungsleden satsar man på medarbetarna. Lednngen och cheferna är duktiga på att, både internt och externt, lyfta fram att det är medarbetarna som gör att vi är ett framgångsrikt företag. Man känner sig viktig, betydelsefull och sedd. Det senaste exemplet var när en chef lade ut en nyhet på intranätet och verkligen berömde och tackade alla som var inblandade i en affär där det krävdes det lilla extra för att få till allt i tid. Så enkelt att ge lite uppskattning och samtidigt lyfta fram dem inför alla medarbetare. Ett mycket gott ledarskapsbeteende. Man satsar verkligen på medarbetare som är engagerade och har ambitioner och vill vidareutvecklas. Att avancera internt är det många som gjort, inklusive jag själv. Ett ledarskapsutvecklingsprogram har funnits i några år nu vilket ger bra stöd och sammanhållning bland alla chefer och ledare, både nya och gamla. Man lyssnar på idéer om förbättringar och är snabb på att återkoppla/agera. Man har känslan av att inga idéer är dåliga idéer, vilket gör att man vågar nämna förbättringar/förändringar som man ser skulle göra skillnad för arbetssituationen/avdelningen/företaget. Ett bra exempel är en kollegas idé om en Lunch-roulette när vi flyttat till nya lokaler inom kort - där man ska luncha med någon man inte jobbar med dagligen, med syfte att lära sig något nytt om kollegan och dennes arbete men också personen i sig. Ledningen nappade direkt och började prata om att eventuellt sponsra luncherna! Vi får se hur det blir! Superskoj! 2010 blev vi utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser i undersökningen A Great Place to Work.

TechBuddy

2017-08-13
9.6/10

1 omdöme

Trevliga kunder och kul att jobba hos kund. Får bra utbildning och fortsatt utbildning hela tiden. Är väldigt flexibelt, kan jobba hela veckan eller bara då och då. Företaget är hela tiden under utveckling och man kan vara med och påverka. Bra kontakt med TechBuddys ledning också via Slack. Trevliga medarbetare.