Jobinside

Alla omdömen

STMicroelectronics

2009-01-25
0.3/10

1 omdöme

Företaget är mer som en skyddad verkstad där människor som inte kan få anställning i något annat företag arbetar. Ledningen är svag och personalen gör som dem vill. ----- är rena skämtet och mycket svag för smicker. Räkna med att få sänkt lön när du börjar. Ett företag helt utan framtidsutsikter. Glad över att inte vara kvar.

PBK Inkasso

2011-11-21
0.3/10

1 omdöme

Varning utfärdas ! Ett företag i outsourcing-branschen där ledningen har en skev verklighetsuppfattning och som begår det största misstaget av dem alla, att inte ta till vara humankapitalet, dvs medarbetarna. Därför står företaget och "stampar" och har så gjort en längre tid. Företaget ligger bla mycket efter IT-tekniskt och harvar vidare med många manuella rutiner(=ineffektiveten hög). Ekonomin ska vi inte ens tala om, se på http://www.allabolag.se/5564523560/bokslut , det talar nog sitt tydliga språk. Det här företaget bör du inte söka dig till om du vill ha ett utvecklande jobb, inte heller som kund som letar efter ett proffsigt utförda outsourcing-tjänster, då finns det betydligt bättre alternativ i branschen. Alltså, stormvarning utfärdad !

Trust Care Carloni Design

2017-06-04
0.3/10

1 omdöme

Varning! Borde kollat varför andra innan mig slutat. Väldigt dålig stämning, aldrig någon information, ingen hjälp från ägarna, ingen vi-gruppkänsla, ingenting i ordning, så kan verkligen inte rekommendera detta företag.

Skandikon AB

2017-07-07
0.3/10

1 omdöme

Varnar för detta företag. Inkompetent ledning där chefer tillåts hota personal till tystnad. Det finns chefer men inte en enda ledare. Företaget hade potential till att växa men pga av att ledningen inte har förmåga att tänka i större perspektiv och endast tittar på kortsiktig ekonomisk vinning drabbar det kunder och personal. Medarbetarna är över lag mycket kompetenta men personalomsättning har dragit ner kunskapsnivån senaste året. Det är vanligt förekommande med "märkliga" avgångar, dvs de sköter inte avsked snyggt, förekommer mobbing från chefer.

Whirlpool Sweden

2008-11-11
0.3/10

1 omdöme

Ett företag som tror att livet bara går ut på att arbeta. Låga löner vilket gör att många ställer upp på den ständiga övertiden. Har cirka 400-500 anställda varav cirka 10% är inhyrd slitna lokaler dålig personal vård

LKPG Media

2012-04-01
0.1/10

2 omdömen

Facket suckar när man nämner chefens namn. Betalar inte ut löner, provisioner och går bakom ryggen på folk. Företaget har förstört många anställdas självkänsla.

LKPG Media

2012-06-29
0.4/10

2 omdömen

"Ett företag jag verkligen vill avråda någon att söka sig till. På detta företag får alla(?) anställda skriftliga varningar (grundlösa, överdrivna anledningar) innan de sägs upp p g a arbetsbrist! Fruktansvärt kränkande, psykisk terror. - Säljtävlingar som aldrig blir slutförda med resultat - Utskällningar på veckomöten istället för att komma med konstruktiv kritik och entusiasmera - De anställdas idéer och förslag tas inte emot i den grad som det borde för en positiv utveckling - Olika budskap från ledningen - Dåliga/oseriösa anställningsvillkor vad gäller provision etc. Blev inte ens avtackad efter uppsägning!!"

Haninge Trafikskola

2008-11-26
0.3/10

1 omdöme

Det skriftliga omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts.

Specsavers Optik

2009-03-19
0.3/10

1 omdöme

Det skriftliga omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts.

Air Liquide

2022-10-09
0.4/10

2 omdömen

Lågavlönat jobb Sen med digitaliseringen Går i gamla spår, svårt med förändring. Outbildade Chefer - dåligt ledarskap blir osund arbetsplats Otrevligheter, prat bakom ryggen Roliga arbetsuppgifter och trevliga kollegor runt i organisationen. Olika förutsättningar utanför huvudkontoret. Trivdes med arbetsuppgifterna men stod inte ut att vi inte hade kul/trevligt på jobbet.