Jobinside

Fastighetsbyrån

Representerar du arbetsgivaren?

Fastighetsbyrån - Anställdas omdömen om lön och andra arbetsvillkor

Vad säger arbetsgivaren -

stämmer omdömena?

INSTÄMMER TILL

?

Arbetsgivaren har ännu inte visat detta

Så här har Fastighetsbyrån bedömts som arbetsgivare:

8.8/10

96 Omdömen

Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?

Alla omdömen

10.0/10
  
Fastighetsbyrån 
   Kontorschef
för 14 år sedan
Omdöme generellt
Mycket tilltalande arbetsgivare som har marknadens bästa affärsupplägg. Starkt huvudkontor och en driven organisation. Motiverade arbetskollegor och organisationen som helhet brur sig om sina anställda.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Fastighetsbyrån 
för 13 år sedan
Omdöme generellt
Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Fastighetsbyrån 
   Fastighetsmäklare
för 12 år sedan
Omdöme generellt
Mycket bra på alla fronter. Stor utvecklingspotential, härlig atmosfär, högt i tak. Rekommenderas väldigt starkt.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Fastighetsbyrån 
   Mäklare
för 12 år sedan
Omdöme generellt
Mycket bra arbetsplats med bra stämning på kontoret. Här finns en kultur där vi hjälper och peppar varandra. Det är skitkul att gå till jobbet!!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Fastighetsbyrån 
   Fastighetsmäklare
för 12 år sedan
Omdöme generellt
Har varit underbart att jobba här sedan min första dag och det blir bara bättre och bättre! Genom att få de bästa förutsättningarna att lyckas är det både tryggt och roligt att jobba här!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Fastighetsbyrån 
   Fastighetsmäklare
för 12 år sedan
Omdöme generellt
Mycket bra företag som satsar på utbildning och säljträning. Stora utvecklingsmöjligheter. Många trevliga kollegor. Ett företag att vara stolt över.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Fastighetsbyrån 
   HR
för 12 år sedan
Omdöme generellt
Sedan den dagen jag började på Fastighetsbyrån har jag inte ångrat min val en enda dag. Ett företag som är personalpolitiskt och otroligt framåt. Jga ser fram emot många fler år här.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Fastighetsbyrån 
för 10 år sedan
Omdöme generellt
Att jobba som mäklare är inte alltid lätt.
Det är viktigt som mäklare att ha bra stöd och någon att vända sig till.
De möjligheter som finns samt kunskap som du kan ta del av underlättar min vardag.
Jag har utvecklats som mäklare och jag hade inte kunnat tänka mig än bättre skola att bli den mäklare jag är idag. Allt får säljträning till introduktionskurser har varit en bra utveckling.
Alla från Hk till franchisetagare på andra kontor samt min chef är fantastiska.
Att Lyfta vårt kontor som vi gjord sedan jag började har varit en fantastisk resa och jag finner ett stort intresse av att fortsätta denna resa.
Det är viktigt att kunna må bra på sin arbetsplats därför uppskattar jag min chef som alltid är glad samt att jag arbetar på ett företag som vill framåt.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Fastighetsbyrån 
för 10 år sedan
Omdöme generellt
Fantastiskt klimat att jobba i. Huvudkontoret gör allt för att vi ska kunna känna oss trygga och jobbar ständigt för nya mål och förbättringar!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Fastighetsbyrån 
   Fastighetsmäklare
för 9 år sedan
Omdöme generellt
Fastighetsbyrån har bra produkter, tjänster och koncept. Kollegor i hela landet för ett bra samarbete.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?