Jobinside

Alla omdömen

Transmit Receive

2010-02-25
8.9/10

4 omdömen

Suveränt ställe.

Höganäs Kakelcenter

2016-09-07
9.0/10

1 omdömen

Fantastiskt bra! Bästa typen av butiksarbete man kan ha med en lyhörd chef och ett trevligt gäng. Kunder som kommer med glatt humör och man har möjlighet att påverka budget och arbetsmiljö i stor utsträckning. Nu går jag till jobbet med glatt humör varje dag och lämnar på samma sätt.

Transmit Receive

2010-03-01
9.0/10

4 omdömen

ingen kommentar

Transmit Receive

2012-01-03
9.7/10

4 omdömen

Galna och roliga medarbetare och flexibla tider men dock lite stressiga kunder ibland. Litet och bekvämt.

Twobo Technologies

2016-11-23
9.0/10

1 omdömen

En trygg och öppen arbetsmiljö med högt i tak. Fantastiska kollegor, mycket tillit, möjlighet att påverka och eget ansvar. Har egentligen ingenting att direkt klaga på, förutom möjligtvis att våra möten inte alltid börjar i tid.

Uppsala Universitet

2019-10-11
9.0/10

1 omdömen

Uppsala universitet (Campus Gotland) är en kreativ arbetsplats med utrymme för utveckling och nya idéer. Det är god stämning på arbetsplatsen och arbetsgivaren är mån om att det inte ska förekomma mobbing eller diskriminering av något slag. Jag känner mig trygg på arbetsplatsen och har stort förtroende för arbetsgivaren samt ser betydelsen av det arbete jag utför och att resultatet kommer samhället till nytta. Vidare erbjuder arbetsgivaren goda möjligheter till erfarenhetsutbyte och friskvårdsförmåner.

Tapflo AB

2018-09-04
9.0/10

1 omdömen

En arbetsgivare som rekommenderas! God stämning, med mycket skratt och omtänksamma kollegor. Flexibelt och lätt att vara med att påverka i både stort och smått. Kul med en internationell miljö då företag är globalt och årligen görs flera trevliga aktiviteter för oss medarbetare.

Svensk Fastighetsförmedling

2017-10-25
9.0/10

1 omdömen

Svensk Fastighetsförmedling är kort och gott en bra arbetsgivare med sunda värderingar och ett starkt varumärke.

Börjessons Bil i Alingsås

2009-01-31
8.9/10

1 omdömen

Bra arbetsmiljö. Bra utvecklingsmöjligheter, bra möjligheter för avancemang och satsar på internutbildning.

New Minds

2011-04-29
8.9/10

1 omdömen

Kul företag som växer och kämpar hårt för att hela tiden bli bättre. De hjälper till att fixa bra kvalificerade jobb och har en hel del olika företag som kunder. Kan varmt rekommendera till de som har en teknisk bakgrund och söker jobb. www.newminds.se