Jobinside

Alla omdömen

BRIO

2010-03-23
9.3/10

1 omdömen

Underbar arbetsplats, kreativ och stimulerande, härliga arbetskamrater!

doidea

2008-09-19
9.0/10

2 omdömen

Starkt erbjudande på en marknad m skriande behov stöds av kompetens och erfarenhet i en ek solid miljö (AAA-ratade om bolaget funnits i 10 år [4 år]).

doidea

2016-11-22
9.4/10

2 omdömen

Doidea är en fantastisk arbetsplats, med en inspirerande VD och en sjukt härlig grupp med kreativa människor som jobbar hårt, har kul och kör på! ¨ Vi sitter på Nybrogatan 75 idag, i en skön föredetta lägenhet! :)

System Verification

2012-12-07
9.1/10

1 omdömen

System Verification är en väldigt bra arbetsplats. Bolaget bryr sig om sina anställda och ger dom möjlighet att specialisera sig på just ditt område. De uppmuntrar utveckling och verkligen satsar på en konsult. De erbjuder ett stort spann utav tjänster och ger möjlighet för en konsult att prova på olika branscher. Ledningen uppmuntrar en arbetsmiljö där det är "högt i tak" och man har möjlighet att påverka företaget från alla positioner inom företaget.

Hermods

2015-01-12
9.1/10

1 omdömen

Fantastiskt arbete att få vara med och utveckla detta anrika företag. Stämning på topp på alla de orter de finns på, spännande resa med nya utbildningsformen Grundläggande Moduler. 1 lärare på 5 deltagare borgar för en god utveckling i språkträning.

Circuit

2013-08-21
9.1/10

1 omdömen

Circuit är ett företag där man insett att en bra och rolig arbetsmiljö leder till bra resultat.

SevenDay Finans

2015-09-05
9.1/10

1 omdömen

Tidigare anställd här som konsult via Academic Work. Snabbt växande företag, kompetent ledning och väldigt bra arbetsmiljö. För branschen är detta ett mycket seriös aktör med ambition och vilja att växa och utvecklas. Mycket god arbetsmiljö och väldigt god och inkluderande stämning bland personalen samt högt i tak.

Karlsson Svensson Projekt

2018-10-01
9.1/10

1 omdömen

Ett mycket bra företag att arbeta på, man har stora möjligheter att utvecklas & påverka sitt eget arbete.

Eventa sjukvård

2011-09-09
9.1/10

1 omdömen

ett av dom bästa bolag jag jobbat för inom vården. Roliga jobb och chefen är bra!

Transmit Receive

2009-02-25
8.4/10

4 omdömen

Här kan man verkligen trivas i en mycket kreativ miljö. Drömjobbet helt enkelt.