Jobinside

Alla omdömen

Huddinge kommun

2011-10-21
9.3/10

2 omdömen

en arbetsgivare med ett starkt utvecklingsfokus. Det finns stora möjligheter att utvecklas både mot specialisering och mot chefskarriär.

Huddinge kommun

2011-10-27
9.7/10

2 omdömen

En mycket bra arbetsgivare som och lägger energi på att personal mår bra, kompetensutvecklas och trivs.

Tautech

2012-11-20
9.4/10

1 omdömen

Kul att arbeta med duktiga medarbetare och ledare som tog sin personal på allvar. Hade en tillfällig tjänst där men kommer att jobba för dem igen om möjligheten kommer. Fick förtroende och chans att påverka och lära mig....grymt kul!

Bravura

2008-10-15
9.4/10

1 omdömen

Mycket bra bemanningsföretag. De är mycket bra och personliga och proffsiga. Kompetenta rekryterare. Rekommenderar skarpt. Tillhör toppskiktet på bra bemanningsföretag

Nils Andreasson Arkitektkontor

2011-11-18
9.4/10

1 omdömen

Företaget drivs MYCKET demokratiskt. Stämningen är god. Möjligheten att ta eget ansvar är god. Stor hänsyn tas till medarbetarnas livssituationer.

Framtidsutveckling

2012-02-13
9.4/10

1 omdömen

Världens vackraste kontor med utsikt över Stockholms inlopp. Sen har vi trevliga medarbetare också. Jobbar med roliga produkter som GymnasieGuiden, YrkeshögskoleGuiden och Framtid.se

Restaurang Linnea

2013-09-03
9.4/10

1 omdömen

Detta ställe är absolut att rekommendera. Ägs av stjärnkocken Bengt Sjöström. Serveringspersonalen jag jobbade med var supertrevliga, matsalen var liten och mysig, lönen var mer än rimlig, kanonbra!

Daytime Mediahouse

2008-09-17
9.6/10

3 omdömen

Daytime Mediahouse AB är en koncern vars ledning är uppmärksam, förstående och villig att tänka om vid behov. Uppgifterna jag har är omväxlande, lärorika och kräver en hel del personligt engagemang för att allt ska gå i lås, även om det förväntas en hel del av de anställda blir man belönad genom att bli behandlad som en "likvärdig" i ögonen på samtliga inom koncernen, inklusive VD. Kompromisser är sällan omöjliga att uppnå. Möjligheterna man har att själv styra sin arbetsdag vid behov är en av de många saker inom arbetet som uppskattas. Arbetsmiljön är också i toppklass, för närvarande är det 2 kontor pga en närstående flytt, vilket innebär ljusa, bra och välventilerade kontor med centralt läge, att ta sig till och från arbetet utan några problem även för de utan körkort är helt klart ett plus i min bok. Arbetskamraterna är likaså i världsklass då samtliga visar en inställning på att vilja komma överens och hitta lösningar på eventuella problem så smidigt och snabbt som möjligt.

Daytime Mediahouse

2008-09-17
9.3/10

3 omdömen

En arbetsplats som man längtar till... :)

Daytime Mediahouse

2008-10-07
9.3/10

3 omdömen

DMH är rätt element för oss som brinner för såväl sport som spelinformation. Man inte bara befinner sig mitt ibland de skarpast trav och sportanalytikerna i norra Europa, man har även chans att visa vad man går för, påverka och generera resultat som uppskattas och belönas. Jag lämnade för att börja jobba som oddssättare på ett stort internationellt spelbolag och fick jobb utomlands. När DMH kan erbjuda detsamma kommer jag gärna tillbaka;-).