Jobinside

Alla omdömen

Finisar Sweden AB

2018-09-04
9.7/10

1 omdömen

Ett Unikt företag i sverige inom mikroelektronik med många kompetenta anställda. Internationella anställda med arbetskulturet i företaget är svenskt som jag tycker om. Rekommenderas starkt.

Swedish Application Development

2008-09-17
9.7/10

1 omdömen

Bra och litet företag. Chefer som lyssnar och förstår. Trivs väldigt bra, och rekomenderar.

Kungsleden

2015-04-22
9.6/10

1 omdömen

På Kungsleden satsar man på medarbetarna. Lednngen och cheferna är duktiga på att, både internt och externt, lyfta fram att det är medarbetarna som gör att vi är ett framgångsrikt företag. Man känner sig viktig, betydelsefull och sedd. Det senaste exemplet var när en chef lade ut en nyhet på intranätet och verkligen berömde och tackade alla som var inblandade i en affär där det krävdes det lilla extra för att få till allt i tid. Så enkelt att ge lite uppskattning och samtidigt lyfta fram dem inför alla medarbetare. Ett mycket gott ledarskapsbeteende. Man satsar verkligen på medarbetare som är engagerade och har ambitioner och vill vidareutvecklas. Att avancera internt är det många som gjort, inklusive jag själv. Ett ledarskapsutvecklingsprogram har funnits i några år nu vilket ger bra stöd och sammanhållning bland alla chefer och ledare, både nya och gamla. Man lyssnar på idéer om förbättringar och är snabb på att återkoppla/agera. Man har känslan av att inga idéer är dåliga idéer, vilket gör att man vågar nämna förbättringar/förändringar som man ser skulle göra skillnad för arbetssituationen/avdelningen/företaget. Ett bra exempel är en kollegas idé om en Lunch-roulette när vi flyttat till nya lokaler inom kort - där man ska luncha med någon man inte jobbar med dagligen, med syfte att lära sig något nytt om kollegan och dennes arbete men också personen i sig. Ledningen nappade direkt och började prata om att eventuellt sponsra luncherna! Vi får se hur det blir! Superskoj! 2010 blev vi utnämnda till en av Sveriges bästa arbetsplatser i undersökningen A Great Place to Work.

TechBuddy

2017-08-13
9.6/10

1 omdömen

Trevliga kunder och kul att jobba hos kund. Får bra utbildning och fortsatt utbildning hela tiden. Är väldigt flexibelt, kan jobba hela veckan eller bara då och då. Företaget är hela tiden under utveckling och man kan vara med och påverka. Bra kontakt med TechBuddys ledning också via Slack. Trevliga medarbetare.

KKM gruppen

2022-03-18
10.0/10

4 omdömen

Bra företag med värderingar som jag vill stå för och som arbetar med bra frågor för samhället.

KKM gruppen

2022-03-18
10.0/10

4 omdömen

Fantastiskt företag att jobba för! Har möjligheten att styra mitt arbete själv och fortfarande vara en del av ett väldigt bra lag. Ett väldigt sympatiskt företag med vettiga värderingar och det genomsyrar allt vi gör. Vi växer och får spännande uppdrag. Är till viss del ägt av ett större bolag sedan mitten 2021 och det har bara varit positivt och gett större möjligheter, både personligen och för företaget. Väldigt härliga arbetskamrater som alltid stöttar och vill väl. Vi har väldigt kul tillsammans!

KKM gruppen

2022-03-18
8.6/10

4 omdömen

Kul att jobba för ett företag med samhällsansvar och moral. Känns bra att vara en av the good guys. Det är inte alltid en lyx man kan unna sig inom denna branschen. Riktigt god sammanhållning, det är kul att vara på jobbet. Vi tycker om varandra. Ledningen bryr sig på riktigt, om det är mycket att göra en period eller något händer så finns dem där. VAB eller ledighet är aldrig något problem. Jag känner mig sedd och lyssnad på. Jag känner mig uppskattad och de visar mig ständigt att de tror på mig. Roliga konton och bra kunder.

KKM gruppen

2022-03-25
10.0/10

4 omdömen

Känns bra och givande att jobba med så viktiga samhällsfrågor på många olika sätt och nivåer. Lätt att trivas i på jobbet både socialt och professionellt..

QuickNet

2012-03-30
9.6/10

1 omdömen

QuickNet är den bästa arbetsplatsen man kan ha. Chefen är förstående och möjligheterna att påverka gör att man får utveckling och stimulans. Stämningen är på topp bland alla medarbetare och tillsammans försöker vi ta hand om våra kunder på bästa tillmötesgående sätt. Chefens förstående inställning mot oss medarbetare präglar hela inställningen på företaget gentemot kunderna. Detta gör att kundservicen ligger på en hög nivå och att vi möter varje enskild kund med förståelse och personlighet. Det finns inte mycket att klaga på hos min arbetsgivare. Världens bästa arbetsgivare helt enkelt!

Recticel

2012-11-24
9.6/10

1 omdömen

Recticel AB i Mönsterås är en arbetsplats där man verkligen känner sig hemma. En mycket engagerad ledning som arbetar för att utveckla sina medarbetare och ständigt arbetar för en bra och trivsam arbetsmiljö. Bra upplärning och mysiga arbetskamrater