Jobinside

Alla omdömen

Hitta.se

2008-08-22
10.0/10

5 omdömen

Bästa arbetsplatsen ever. Bra lön, bra tider, Hitta.se äger!!!

Hitta.se

2008-09-18
9.3/10

5 omdömen

Bra arbetsgivare

Hitta.se

2008-09-18
9.7/10

5 omdömen

Allt vore perfekt - om bara den fysiska arbetsmiljön vore lite bättre.

Hitta.se

2008-09-18
10.0/10

5 omdömen

Hitta.se är stort. Man står med fötterna på marken och känner att man landat i ett mycket seriöst företag i Norden. Trots att vi ligger som en av Sveriges mest besökta sajter och även är Sveriges snabbas växande sida genom tiderna så finns det en ödmjukhet hos hela ledningen som skapar en otroligt tillfredsställande arbetsmiljö. Det är tuffa krav, och endast de som gillar att sätta högre mål som ökar successivt och höga krav från ledningen klarar detta jobb. Det är förbaskat kul att få sitta här. med så bra chefer, kollegor, på ett seriöst kundvänligt företag. Jag är helnöjd som anställd.

Hitta.se

2008-09-18
10.0/10

5 omdömen

Hitta.se har ett fantastiskt driv och framåtanda! Ledningen är i högsta grad med och bidrar till en trevlig stämning! Väldigt höga krav på oss och det utvecklar oss!

Bromma Buss AB

2017-01-17
9.7/10

1 omdömen

Bra och seriöst företag. Hjälpsamma och väldigt bra på att ta hand om sina anställda. Allt fingerar perfekt. Kan starkt rekommendera Bromma Buss

Duni

2008-09-29
9.7/10

1 omdömen

Utmärkt företag som har högt i tak och korta beslutsvägar. Ledning som lyssnar och jobbar fokuserat och strukturerat Urtrevliga arbetskamrater och härliga lokaler

PEMA Arbetskraft

2008-11-11
9.7/10

1 omdömen

En arbetsgivare som alltid ställer upp och lyssnar på individens önskemål. Jag kan varmt rekomendera detta företag,klart det bästa bemanningsföretaget.

Röda korset

2008-10-15
9.7/10

1 omdömen

Rekommenderas här.

Vi Förvaltar i Sverige

2009-03-23
9.7/10

1 omdömen

Har jobbat på ett antal platser i mitt liv och ja måste säga att denna arbetsplats är den bästa hitintills. Ledningen är oerhört öppen för alla sorts personalfrågor och väldigt lyhörda för förbättringar inom arbetsområdet. bland annat får vi fullt bidrag tills träning för att vi ska slippa att bli utslitna p.g.a tungt arbete (gymkort) Vi har varje torsdag ett morgonmöte då hela ledningen och all personal samlas och går igenom veckan som varit vi äter frukost och diskuterar vad som är bra och dåligt samt om vi kan förbättra något inom arbetsplatsen. Vad mer kan man begära av en arbetsplats och ledning. MVH en väldigt nöjd anställd. ps önskar ej vara anonym Torbjörn Lundgren