Jobinside

Alla omdömen

Omron Electronics

2013-12-05
0.1/10

1 omdömen

Ett fruktansvärt företag. För det första råder det urusel stämning på företaget, personalomsättningen är skyhög. Säljorganisationen drivs på genom att hotas om inte orimliga mål uppfylls. Omron behandlar dessutom sina anställda som djur och har som mål att köra ner dem i botten vilket syns i personalomsättningen och på anledningarna till varför folk slutar. Välj vilket företag som helst att arbeta för, vad som helst är bättre än att arbeta på omron.

Apoteket AB

2018-09-17
0.1/10

1 omdömen

Mycket mycket dålig arbetsmiljö!! Varken teamchefer eller medarbetare orkar stanna, stor omsättning och ständig personalbrist. Mycket mycket dålig stämning i personalgruppen. Mobbning och negativ särbehandling. Mycket dåligt ledarskap, eller inget ledarskap. Utlämnad personal, medarbetare utsätts för kraftiga kränkningar.

Rekonomia

2015-11-03
0.1/10

1 omdömen

Ägarna har inget förtroende för sina medarbetare, dubbelkollar allt, har koll på hur ofta man reser sig från sin plats och kommenterar detta. Man får inte prata med sina kollegor eller titta bort från skärmen. Varje dag har man en klump i magen och bara väntar på offentlig utskällning vilket hör till vardagen på denna arbetsplats.

118100

2018-11-05
0.1/10

1 omdömen

Fick jobb som telefonförsäljare på 118100. Hemska villkor och de lurar ungdomar. Målar upp en bild av att det är ett fantastiskt jobb med massvis av möjligheter, vilket verkligen inte stämmer. Jobba ALDRIG med provision om du inte har en stadig grundlön. Cheferna lovade en massa saker de inte kunde hålla, och målade upp en bild av att man skulle kunna sälja hur mycket som helst (vilket såklart inte var sant). Det kändes som att jag försökte lura alla kunder jag ringde till. Det finns absolut ingen moral inom detta företag överhuvudtaget och de bryr sig inte om sina anställda.

Lovefilm

2008-12-27
0.1/10

1 omdömen

Hela företaget andas ovänlighet och ohjälpsamhet mot kunderna. Kunderna behandlas illa och hotas med stämning eller inkasso om dom missförstått reglerna. Ingen vilja till att lösa problem och chefer som låtsas onåliga. När någon kund ringer och har problem är det inte ovanligt att dom får luren slängd i örat på sig. Företaget vet att folk inte orkar bråka för att få igenom sina rättigheter och det utnyttjar dom. Servicen är helt undermålig och Customer Service personalen ljuger för att slippa hjälpa till.

Vianet

2008-10-26
0.1/10

1 omdömen

Uselt i det mesta i synnerhet inom personalpolitiken ingen arbetsgivare att rekommendera