Jobinside

Alla omdömen

Nya Pålsboda Toffeln

2009-10-21
0.1/10

1 omdömen

Detta är ett av sveriges största annonsör på nya medarbetare undrar varför??? Luddiga anställningsavtal med dålig lön obligatorisk semester för alla de nya utan ersättning då och orimliga ersättningar för att köra skiten ur sin privata bil orimliga arbetstider och körsträckor,En ledning som är omöjlig att få tag i ,Mycket strul med kollektioner och slut sålda modeller,Skor i hela bilen 3 demo väskor samt minst tre till inkl en jätte trunk i baksätet,Halva hemmet belamrat med skor,Arbetsplatserna som demosterades på besöktes upp till 3 gånger på ett halvår då har även konkurenter varit där under tiden,Folk äter inte skor kan häller inte prackas på skor,Tjänstebil utlovas i deras annonser men det är mycket flytande regler för vem som får vad

BELWRK

2021-01-18
0.1/10

1 omdömen

Detta företag har en högt omsättning på personal. Det sker mobbning och de utnyttjar sin personal till 100%. De jobbar också i en smutsig gammal stökig lokal samt att de ansvariga på plats har ej någon empati överhuvudtaget för de anställda. Jag skulle aldrig rekommendera någon att börja jobba på det här företaget.

Byggfabriken

2017-03-15
0.1/10

1 omdömen

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin.

Gym- och Hälsostäd i Göteborg

2011-04-04
0.1/10

1 omdömen

sök vildrosens städ AB.. samma arbetsgivare, samma problem, samma situation. Jättedåligt. Rekommenderar inte att du söker jobb hos den arbetsgivare nada

S2Medical AB

2017-06-21
0.1/10

1 omdömen

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin.

Hållands Folkhögskola

2012-03-15
0.1/10

1 omdömen

Mycket gammaldags och icke fungerande ledning. Icke jämställt, absolut ingen chans till löneutveckling, dåliga handfallna chefer som gömmer sig när det blir problem. Arbetsmiljö långt under normal standard, ingen personalvård vare sig psykologiskt eller fysiskt. Verkar inte vara i deras intresse alls. Som kvinna ogillar jag att den styrs helt av äldre män som dessutom inte är lyhörda alls.

Stockholm Four Horse AB

2017-10-12
0.1/10

1 omdömen

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts / Admin.

Ljusdals förskola

2011-05-22
0.1/10

1 omdömen

Det skriftliga omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts.

Winberg IT strategi

2015-06-04
0.1/10

1 omdömen

Urusla avtal utan övertid, restid eller annan ersättning. Strul med utbetalningar. Fick min pension först efter 15 månader. Jag kände mig enormt kontrollerad nere på detaljnivå och fick erlägga långa redogörelser för små detaljer. Löneutveckling är lika med noll, då du blir hänvisad till en luddig formulering som "Du har genom handling inte visat.." - när det inte finns några mål alls uppsatta. Det är mycket svårt att veta vad som förväntas när ingen talar om det eller det inte finns något nertecknat. Ena dagen får man reda på att man ska göra en sak för att nästa dag få höra att man inte alls ska göra den saken. Känslan av att vara otillräcklig som senare utvecklas till att man känner sig helt inkompetent är ett flöde som drabbar även den starkaste. Du kan räkna med oförtjänta utskällningar både inför kund och internt. Psykiskt förödande för hela din personlighet. Självförtroende och arbetsglädje försvinner. Välj inte denna arbetsplats om du är rädd om din framtid. Det är bättre vara arbetslös!

Medrek Rekrytering

2013-11-29
0.1/10

1 omdömen

Jag har jobbat för företaget, de styrs av samma folk som Skoljobb.se, de har inte betalt ut mina sista löner, byter i princip hela sin personal varje halvår. Ta inte jobb här!