Jobinside

Alla omdömen

Fastighetsbyrån

2010-11-09
9.1/10

96 omdömen

Professionellt företag med ett starkt driv. Bra mix av långsiktiga strategier och säljfokus. Framgången attraherar branschens bästa medarbetare både ute på de lokala kontoren och huvudkontoret i Stockholm. Bra, trevlig företagskultur.

Fastighetsbyrån

2010-11-16
8.4/10

96 omdömen

Jag har tidigare arbetat på en av de andra större kedjorna i branschen. Mitt byte till Fastighetsbyrån känns helt rätt. Bra ledning från huvudkontoret tillsammans med att jag har en framtidsinriktad chef gör att jag trivs jättebra. Vi har en mycket trevlig stämning på vårt kontor med små säljtävlingar då och då. Sånt piggar upp vinnarinstinkten! Minustecken på vårt kontor är just kontoret... men vi kommer troligen flytta under 2011 så den fysiska arbetsmiljön kommer att bli bättre. Jag kan varmt rekommendera "byrån" som arbetsgivare.

Fastighetsbyrån

2010-11-18
8.1/10

96 omdömen

Mycket seriöst företag med stark ledning och koncept. En vikänsla över kontorsgränserna som saknas på många andra fastighetsbyråer. Möjlighet att få hjälp med stort som smått. Allt funkar och man kan lägga all fokus på sin egna individuella utveckling som säljare.

Fastighetsbyrån

2010-11-19
10.0/10

96 omdömen

Omdömet har tagits bort eftersom Jobinsides regler ej har efterlevts.

Fastighetsbyrån

2011-09-27
9.9/10

96 omdömen

Härliga kollegor, mycket fart och aktivitet. Stort företag med familjär känsla. Jag trivs fantastiskt bra.

Fastighetsbyrån

2010-11-22
8.3/10

96 omdömen

Bra HK som ligger i framkant och alltid kommer med nya idéer. Lägger mycket fokus på hur vi som arbetar ska kunna ha en trevlig och effektiv arbetsplats, hur vi ska kunna sälja mer och hur vi ska trivas bra. De lyssnar på de anställda, kan dock bli lite stockholmsfokuserat ibland, då arbetssätten skiljer sig något mellan de stora städerna och övriga landet. Modernt företag och en bra blandning mellan ungt nytt folk och äldre erfarna. Dessutom jättebra kickoffer som det läggs mycket krut på. Även säljutbidlningar, introkurser osv kommer kontinuerligt och är givande.

Fastighetsbyrån

2010-11-23
9.4/10

96 omdömen

Har endast varit anställd i sex månader men trivs oerhört bra, det är bra stämning på kontoret, gott samarbete oss kollegor emellan och det märks verkligen att huvudkontoret jobbar hårt för att utveckla varumärket och vårat arbetssätt. De ligger verkligen i framkant och tar det inte lugnt bara för att vi har stora marknadsandelar utan fortsätter jobba och sikta ännu högre.

Fastighetsbyrån

2010-11-23
8.4/10

96 omdömen

Bästa arbetsplatsen jag någonsin haft! Mycket trevliga arbetskamrater, bra lön och härlig drivkraft och framåtanda!

Fastighetsbyrån

2011-04-05
9.3/10

96 omdömen

Seriös arbetsgivare som är mån om sina anställda. Bra support funktioner. Starkt varumärke som gör att man snabbt får in affärer som nybliven mäklare. Mycket härlig stämning inom koncernen ochh man satsar på mycket aktiviteter som främjar samarbetet mellan de lokala kontoren.

Fastighetsbyrån

2011-04-05
7.9/10

96 omdömen

Proffsigt företag som alltid ligger i framkant med det senaste inom branschen. Trevlig anda med "högt i tak".