Jobinside

Kommentarer till omdöme av Timarco

Gå tillbaka till Timarco
0.9/10
  
Timarco 
   Lagerarbetare
för 1 år sedan
Omdöme generellt
Har några års erfarenhet av det här stället och det finns egentligen inga ord för de känslor jag känner inför att ha bevittnat så otroligt många enskilt märkliga händelser på det här företaget. Men jag kan faktiskt hålla med en del föregående kommentarer här på sidan och jag har lyckats lista några stycken. Jag hoppas att det här ska visa på hur oseriös och oprofessionell den här arbetsgivaren är. Och för att inte tala om hur respektlösa de är mot sina anställda.

-Det är i princip omöjligt att få fasta timmar hos denna arbetsgivare. Om man frågar säger de bara att de inte har behov. Samtidigt kan det nästa vecka komma in två nya fastanställda.

- Väldigt många personer kom och gick. Vissa slutade efter bara två dagar.

- När en myndighet skulle göra besök skämtades detta bort och förlöjligades. Inför besöket ändrades vissa saker och sen ändrades det tillbaka efter besöket.

- I början fick bara tjejer arbeta där. Detta blev något av en snackis och man undrade hur det kom sig. Sedan blev plötsligt några killar anställda. Inga tjejer förutom de ansvariga hade då en fast anställning. Killarna verkade få fasta anställningar direkt. Killarna fick dessutom ta hand om ett stressigt och tungt moment, som cheferna tydligen hade bedömt oss tjejer som inkompatibla för, medan vi tjejer fick göra de ”lättare uppgifterna”, fast vi tidigare utfört de tunga uppgifterna, dessutom under tidspress. Det blev en grabbigare jargong och den dåvarande lagerchefen tog "sina grabbar" under vingarna medan tjejerna fint stod bredvid och lyssnade på.

- Vi fick aldrig veta ifall det skulle komma nya medarbetare, förrän de var igång och jobbade. Detta skapade extrem förvirring hos de andra. Man blev orolig över sin egen anställning.

- Man var alltid tvungen att bevisa sig. Hård konkurrens om passen, även för dem som varit anställda i flera år. Och de som blev favoriter fick pass. De andra fick kämpa. Även om de var tillgängliga för jobb på heltid. Och man fick sällan feedback kring sin arbetsinsats.

- Man fick sällan hela lunchraster. Om man fick 1 timmes lunchrast blev man euforisk. Annars var 30 minuter standard och då fick man hälla i sig maten.

-Det var dålig kommunikation. Vissa anställda fick viktig information gällande rutiner, arbetsuppgifter eller schema medan andra inte fick det.

- Man kunde höra rykten om anställda som ifrågasatte varför de inte hade kollektivavtal och andra självklara förmåner som ett seriöst företag ska ha på 2010-talet. De personerna sågs aldrig till mer.

Detta är bara början... Vissa företeelser gällande olovlig fotografering och övervakning har faktiskt satt sina spår hos mig för där man faktiskt gått emot existerande personskyddslagar och inte informerat om eller hämtat samtycke innan. Det är för mig otroligt hur de egentligen kunnat komma undan med det.

En till händelse är då en anställd fick en löst sittande taklampa i huvudet. En sån där stor, tung lampa med lysrör. Efter det skruvades alla taklampor fast extra noga. Men ingen fick veta något, förutom de få av oss som stod bredvid och bevittnade händelsen.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
Kommentarer av besökare
Inga kommentarer ännu.

Du måste vara inloggad för att kommentera.