Jobinside

Kommentarer till omdöme av Timarco

Gå tillbaka till Timarco
1.6/10
  
Timarco 
   kundtjänstmedarbetare
för 2 år sedan
Omdöme generellt
Åh, jag visste inte att denna sida existerade. Det kommer kännas SÅ bra att få skriva av sig och jag hoppas jag räddar någon från att börja på detta företag.

Så, vart ska jag börja? Jag fick en provanställning hos Timarco på sex månader. Jag kände mig välkomnad av mina närmaste kollegor och fick höra att jag gjorde bra ifrån mig. Ett par månader gick förbi. En tisdag kom och ledningen ville prata med mig, klockan var runt 16.50 och 10 minuter senare skulle jag gå hem för dagen samt åka iväg på en veckas semester kommande dag.

Det gjordes snabbt klart för mig att jag inte skulle få fortsätta min provanställning där. Jag "hade inte kommit så långt som de hade önskat" fick jag höra. Jag blev HELT chockad och detta kom så oväntat, med tanke på att jag gått i tron om att jag gjort bra ifrån mig samt gjort allt jag blivit ombedd om. Självklart ville jag få reda på mer konkret om/vad jag gjort för fel. Ickesvaret jag fick löd att "dom hade ingen skyldighet att tala om det då det bara var en provanställning." Insåg att jag inte skulle få någon mer förklaring än så och jag lämnade. (Hur kan man vara såhär kall mot en medmänniska? Fattar inte)

Nu har några månader gått och jag vet fortfarande inte varför det blev såhär. I efterhand är jag dock glad att jag inte är kvar. Ett oerhört oseriöst företag där ledningen verkar har NOLL intresse i att lära känna sina anställda. Ledningen verkar heller inte speciellt intresserade av kunders önskemål och förslag på förbättringar. Man skickar ut standardsvar på kunders frågor, funderingar och klagomål där det sägs att företaget tar emot kritiken och jobbar på att optimera. Men så länge jag var där så märkte iallafall inte jag av denna "optimering". Jag försökte förmedla kundernas önskemål ett flertal gånger, men upplevde inte att jag fick något gehör. Företaget känns omodernt och bakåtsträvande och TACK Timarco för att jag inte fick vara kvar.

Efter min veckas semester så tog det inte många dagar innan jag skaffade mig ett nytt jobb där jag trivs och där jag blir behandlad med värdighet och respekt - som jag förtjänar.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
Kommentarer av besökare
Inga kommentarer ännu.

Du måste vara inloggad för att kommentera.