Jobinside

Recipharm

Representerar du arbetsgivaren?

Recipharm - Anställdas omdömen om lön och andra arbetsvillkor

Så här har Recipharm bedömts som arbetsgivare:

2.5/10

12 Omdömen

Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?

Alla omdömen

0.4/10
  
Recipharm 
   Anställd
för 11 månader sedan
Omdöme generellt
Tar ingen hänsyn till GMP. Otrevlig ledning. Dåligt uppstyrt. Låg IQ på hela ledningen. Undvik jobba där.
Fördelar
Cytiva ligger i närheten.
Nackdelar
Dålig ledning. Ingen vilja till att förändra. Inga möjligheter till utveckling.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.1/10
  
Recipharm 
för 6 år sedan
Omdöme generellt
Man tror inte att företag som RUP existerra om man inte jobbar där. RUP saknar allt som ett seriöst företag har, ledningen är ett skämt, psykosociala miljön är usel, mobbning finns och har funnits i alla år och den blundar man för, det är så lågt i tak så ingen vågar ha åsikter och dom som har åsikter som företaget inte gillar sparkas, personalomsättningen är hög ständigt nya på upplärning, personal betraktas som ett nödvändigt ont och behandlas därefter. Dom enda som borde sparkas utav Recipharms högsta ledning är RUPs ledning om RUP ska ha en framtid. Väldigt få av cheferna (några ledare finns inte) har någon relevant utbildning och dom som har utbildning utnyttjar man inte, man ogillar akademiker för dom utgör ett hot mot alla chefer som tillsatts genom att dom ”slickat uppåt och sparkat nedåt”. Fjäsk lönar sig inom RUP, men det visar sig i resultatet. Man har inte förstått att det oftast fungerar väldigt dåligt att ge en operatör från gatan fjädrar i hatten genom att ge denne en chefsposition. Kassationerna på RUP är höga vilket är ett resultat av dåligt ledarskap. Jag är glad att jag snart drar till ett seriöst företag med ledare som förstår att utbildning och personalvård är A och O för ett framgångsrikt företag.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.1/10
  
Recipharm 
för 8 år sedan
Omdöme generellt
Av någon anledning så kände man sig utnyttjad när man jobbade där. kände att man var en slit och släng vara.

ledningen var/är katastrof finns en mycket stark, vi och dom känsla.

Kommunikation och information finns inte på kartan ut till dom på golvet.

Chefer som favoriserar vissa personer, och som tror att dom kan göra vad som helst.

Kommer aldrig, och jag menar aldrig att rekommendera någon att jobba där eller sätta min fot där igen.

Detta gäller enbart Recipharm i Höganäs."
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.1/10
  
Recipharm 
för 8 år sedan
Omdöme generellt
Icke sunt företagsledning, därav många långtidssjuka medarbetare. Ursel information från företagsledning, istället en heldel spekulationer. Under min anställningstid råde en attityd *slit och slänga*. Ledningen var allt annat är proffesionella. Det ända som var bra var kollegorna. Man hade mycket gemensamt. Bedömningen gäller endast Recipharm i Höganäs!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
7.0/10
  
Recipharm 
för 8 år sedan
Omdöme generellt
Om man vill finns stora utvecklingsmöjligheter, mkt arbete med Lean implementeras vilket är mkt spännande att se effekter av. Mycket spännande framtid.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.4/10
  
Recipharm 
   Ingenjör
för 8 år sedan
Omdöme generellt
Lönen på Kemwell är ett rent skämt och en ren förolämpning. Räkna med att man annonserar behov av en ingenjör, som sedan visar sig vara en tekniker enbart för att man ska kunna sänka lönen. Lönen slutar sedan på samma nivå som en städare.
Möjlighet till utveckling: Det enklaste sättet är att smöra för cheferna. Nytänkande, erfarenhet, kunskap och idéer är ett rent hot mot Kemwells företagsidé.
Det är rent krassa ekonomiska hänsyn som i praktiken styr Kemwell. Personalen är sekundär.
Att påverka något på Kemwell går inte. Så enkelt är det. Territorier och inkompetenta chefer som fortsätter i samma spår är legio. Massa svammel om effektiviseringar, visualiseringar gäller dock.
Arbetsmiljö: Kanske rätt ok rent fysiskt men en katastrof psykosocialt. Håll munnen och gör ditt jobb är vad som gäller.
Medarbetare: Från långt tillbaka finns det medarbetare som bara gör sitt jobb och ”håller mun”. Vi kan kalla dem tappra anställda. De gör sitt jobb, andra börjar fatta hur det fungerar och letar efter andra jobb, vilket är klokt.
Rekommenderas; enbart till nyexade som tycker att det är någon form av merit att jobbat på ett läkemedelsföretag i stället för att varit städare. Lönen är ungefär densamma dock.
Slutsats; det sämsta företag jag någonsin jobbat på.
En mycket tråkig historia eftersom Kemwell var ett jättekul och trevligt företag att jobba på för några år sedan.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
8.6/10
  
Recipharm 
för 9 år sedan
Omdöme generellt
Jag har jobbat på företaget i sju år snart och trivs väldigt bra.
Visar man framfötterna och visar att man har ambition så finns det väldigt bra chanser att växa i detta företag.
Jag är stolt över att jobba för Kemwell.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.9/10
  
Recipharm 
för 10 år sedan
Omdöme generellt
Svar till Donald Trump.
Nej Donald,
Lönerna är inte marknadsanpassade löner inte inom arbetarsidan iallafall, det är väl känt att våra löner ligger under marknaden, arbetare, den viktigaste kuggen i produktionen tjänar alltså under marknadens löner.
Arbetsmiljö/stämning? Donald vet inte om du missat det, med enligt den 3:e medarbetarenkäten så visar resultatet tvärtom din höga poängsättning, sannerligen är ju att den sjunker för varje gång mätningen görs, mest då tilltro till ledning och stämningen. Arbetsmiljöverket har ju varit besök avseende psykosociala miljön så klingar det emot din betygsättning, och det lär inte vara den sista gången de kommer på besök, jag vet att fler kollegor tänker vända sig dit, då i brist på den totala negligeringen av produktionsledningen och dess oförmåga att ta tag i de uppenbara problem som finns.
Jag är inte stolt över att arbeta på Kemwell, rekommenderas ej. Jag sticker så fort jag får ett nytt jobb, vilket jag numera febrilt söker. Besviken Kemwellare
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.6/10
  
Recipharm 
för 12 år sedan
Omdöme generellt
Sedan Pfizer släppte detta en gång i tiden trevliga arbetsplats har allt blivit sämre som stämmning trivsel och allt för höga arbetskrav.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
2.0/10
  
Recipharm 
för 12 år sedan
Omdöme generellt
Kemwell är bäst på att utnyttja personalens kompetens totalt och inte vilja betala tillbaka. Man struntar fullständigt i hur folk som jobbar där mår!!!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?