Jobinside

Framtiden

Representerar du arbetsgivaren?

Framtiden - Anställdas omdömen om lön och andra arbetsvillkor

Vad säger arbetsgivaren -

stämmer omdömena?

INSTÄMMER TILL

?

Arbetsgivaren har ännu inte visat detta

Så här har Framtiden bedömts som arbetsgivare:

4.8/10

51 Omdömen

Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?

Alla omdömen

9.9/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag trivs fantastiskt på Framtiden.
Har en bra chef & massor av vänner på kontoret.
Kan verkligen rekommendera Framtiden som arbetsgivare
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.1/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Ett sektliknande företag med en usel personalpolitik. Man sparkar ut anställda till höger och vänster, såväl provanställda som tillsvidareanställda. Ingen vågar säga ifrån av rädsla att själv bli näst på tur. Anställda uppmanas att inte umgås med personer som har slutat för att inte de ska få höra sanningen om hur Framtiden behandlat sin fd personal. Ja-sägare blir chefer och kritiska röster tystas genom att de sägs upp. Man försöker köpa de anställdas lojalitet med fest, sprit och bjudresor. Chefer går in och ger företaget gott omdöme för att höja snittet men sanningen lyser igenom i övriga omdömen. Skulle aldrig rekommendera Framtiden, varken som arbetsgivare eller leverantör.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.3/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Framtiden är en oseriös arbetsgivare som går över lik för att framstå som störst och bäst! Vad som speglas som skratt, fest och högt i tak är bakom fasaden gråt, intriger och förtryck! Cheferna på Framtiden avslutar folks anställningar utan anledning och medarbetare slutar på löpande band för att det är en ohållbar arbetsmiljö. Enda anledning att man går till jobbet är pga kollegorna som man ändå klickar med och tycker om/ har kul ihop med, men jag skulle aldrig någonsin rekommendera någon att ta anställning här. Alla som är vettiga säger upp sig eller hinner knappt påbörja sin anställning innan de blir avslutade (troligen för att cheferna/ledningen ser dem som ettt hot). Framtiden vill ha "JA-sägare", personer utan egen åsikt och gärna lättmanipulerade unga personer utan tidigare arbetslivserfarenhet. Framtiden är ingen bra arbetsgivare och liknas inte vid ett företag, snarare en sekt! Framtiden-sekten. Aldrig mer Framtiden!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.7/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Framtiden är mitt andra hem. Här arbetar jag och får träffa mina vänner, det är så långt ifrån tidigare arbetsplatser jag varit på där allt handlat om att göra sitt dagsverke.
Här utvecklas jag enormt, får ta ansvar, får skratta och gråta.
Har du inte sökt så gör det, du kommer bli väl omhändertagen :-)
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.6/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag har aldrig tidigare jobbat på en arbetsplats där jag trivs så bra. Framtiden tar ansvar för sina medarbetare och här har jag utvecklas både i min roll och som person. Mitt motto är att jag alltid vill vara bättre imorgon än vad jag är idag, och det matchar precis med Framtidens värderingar.
Bäst av allt är ändå alla fina kollegor som jag får lyxen att träffa varje dag.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.9/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Fantastiskt företag att jobba på. Härliga kollegor, bra chefer och en grym stämning i hela bolaget
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.6/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Ett härligt företag med fantastiska kollegor! Här ges stor möjlighet till utveckling! Det är kul att gå till jobbet!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.9/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Framtiden är ett fantastiskt företag. Har jobbar här i 9 år och älskar att gå till jobbet!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
En arbetsplats där jag känner mig uppskattad och sedd. Härliga kollegor som alla jobbar mot samma mål.
Kan varmt rekommendera att jobba på Framtiden.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.7/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Framtiden är en underbar plats att arbeta på. Jag har inte bara utvecklats i min arbetsroll, utan också som människa! Det har jag just Framtiden att tacka för. Det jag mest vill lyfta fram är alla mina fantastiska kollegor som jag även stolt kan kalla mina vänner.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?