Jobinside

Framtiden

Representerar du arbetsgivaren?

Framtiden - Anställdas omdömen om lön och andra arbetsvillkor

Vad säger arbetsgivaren -

stämmer omdömena?

INSTÄMMER TILL

?

Arbetsgivaren har ännu inte visat detta

Så här har Framtiden bedömts som arbetsgivare:

4.8/10

51 Omdömen

Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?

Alla omdömen

0.6/10
  
Framtiden 
för 4 år sedan
Omdöme generellt
Jag har aldrig arbetat för ett bolag som är så manupulativa och bara tänker pengar. Man ser artikel efter artikel att bolaget expanderar, men folk slutar, får sparken eller blir utköpta i samma fart.
Detta har äntligen börjat visas i siffror också, vilket kanske får ledningsgruppen att vakna till. Ledningsgruppen som förövrigt beordrar "cheferna" att sparka folk som inte längre är glada eller " sprider dålig stämning"

Jag kan för allt i världen inte förstå hur ett sånthär låtsas företag som framtiden är har varit så framgångsrika, så länge. Så som de behandlar sina medarbetare är INTE okej. Skulle aldrig någonsin rekommendera någon att arbeta här.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.7/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag jobbar på Framtiden och har bara gott att säga. Företaget har en stark sammanhållning och jag har roligt varje dag jag är på jobbet, vilket är en av mina viktigaste kriterier när jag ska välja arbetsgivare.
Det senaste halvåret har nya förmåner och utvecklingsmöjligheter införts vilket gör att jag som, på sikt, vill utvecklas ställer mig positiv att dom möjligheterna kommer att finnas hos nuvarande arbetsgivare, istället för att jag ska behöva byta.
Jag kan varmt rekommendera Framtiden som arbetsgivare!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
8.3/10
  
Framtiden 
   Säljare
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag har jobbat på Framtiden i ett par år och är väldigt nöjd med allt måste jag säga. Jag har träffat vänner för livet, utvecklats som person och lärt mig jättemycket arbetsmässigt. De har satsat på mig genom att ge mig utbildning, rätt verktyg, låtit mig växa och sett till att min arbetsdag har flutit på på bästa sätt.
Jag kan rekommendera Framtiden som arbetsplats och de erbjuder det där lilla extra till personalen vilket gör att man stannar hos dem. Jag avslutade min anställning för att jag har börjat plugga, men hoppas kunna återvända efter mina studier om möjlighet finns.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.3/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag önskar att jag, precis som någon tidigare nämnt, hade gått in och läst omdömen innan jag tog anställning på Framtiden. När jag läser tidigare lämnade omdömen blir jag inte ett dugg förvånad - varken av den faktiska kritiken mot företaget och dess ledning, eller av de positiva kommentarer tydligt skrivna av nuvarande ledning och medarbetare. Min upplevelse är att kulturen präglas av ett starkt skrämselledarskap, där de fogliga premieras samtidigt som de med egna åsikter blir utfrysta tills de inte längre jobbar kvar.. Därför inte heller så konstigt att de positiva omdömena "haglar in" i samband med chefskonvent. Man kan då lätt tro att medarbetarna blivit beordrade att skriva här...
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.1/10
  
Framtiden 
   Säljare
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Rekommenderar inte Framtiden som arbetsgivare eller leverantör.
Cheferna går in och skriver omdömen på anställdas bekostnad.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Väldigt glad att få vara en del av Framtiden.

Jag känner mig väldigt uppskattad av min chef samt att kollegorna är glädjespridare!

Rekommenderas starkt!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
5.0/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag har tidigare arbetat på Framtiden i nästan fem år.
Jag vill justera min bedömning sedan tidigare
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.3/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Varning!
Jag borde ha läst recensionerna här på Jobinside innan jag började där!
De sparkade inte mig utan jag valde att gå själv under fjärde dagen, iom jag såg igenom deras äckliga fasad. Bjuder alkohol, har bar på varje kontor och
Har skit mänga aw. Det låter ju bra, jag tycker det är oproffsigt. De som söker hit är ju de som älskar utelivet och kommer där ifrån direkt till framtiden!
Paradisehotell varning!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
0.7/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Sämsta bolaget! Varning!! Sök inte jobb där och känner du någon som gör det .. VARNA!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
2.0/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Varning för Framtiden!

Jag accepterade tjänsten som Kundansvarig på Framtiden med förhoppningen att få arbeta i en positiv miljö med möjlighet till utveckling, stort driv och engagemang och möjligheten att bygga upp min egen kundstock, bygga goda och långsiktiga kundrelationer och påverka mitt egna arbete "Att driva ett eget företag inom företaget" som de uttryckte sig på min intervju.

I praktiken innebar tjänsten ett callcenter-arbete med minutiös kontroll och mätning och ett jagande efter "poäng" - det är det enda som räknas. Inte att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer med kunder. Att själv lägga upp och påverka ditt arbete kan du glömma.

En del trivs säkerligen i denna miljö och många av mina kollegor var fantastiskt trevliga - en av fördelarna med tjänsten. Men som en av cheferna uttryckte sig kring min fråga kring varför de främst anställer yngre (finns knappt någon över 30 på företaget) så är det för att "det är lättare att lära unga hundar sitta". Ett företag med den synen på sina anställda vill inte jag arbeta på.

Den enda gången jag skulle rekommendera någon att acceptera en tjänst på Framtiden är om du är desperat och behöver ett arbete tills du hittar något bättre. Min uppfattning är att det inte finns någon trygghet på Framtiden eller intresse i att utveckla medarbetarna. Du får gå på dagen om du inte når dina poäng vilket är det enda som räknas.

Om du funderar på att ta en tjänst på Framtiden så rekommenderar jag dig starkt -likt flera andra också har gjort här att tänka dig för både en och två gånger. Ställ många kontrollfrågor vid anställningen, gå igenom ditt kontrakt noga och våga förhandla ditt kontrakt!

Självklart finns det många som trivs men det finns anledning att reflektera kring framtidens höga personalomsättning. Där ca 1/3 av de anställda är kvar inom 6 mån från anställning.

Jag hoppas att detta hjälper dig att ta ett väl övervägt beslut om din framtida arbetsgivare och önskar att du hittar en arbetsplats som du stortrivs på - oavsett om det blir på Framtiden eller någon annanstans!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?