Jobinside

Framtiden

Representerar du arbetsgivaren?

Framtiden - Anställdas omdömen om lön och andra arbetsvillkor

Vad säger arbetsgivaren -

stämmer omdömena?

INSTÄMMER TILL

?

Arbetsgivaren har ännu inte visat detta

Så här har Framtiden bedömts som arbetsgivare:

4.8/10

51 Omdömen

Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?

Alla omdömen

10.0/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag tycker att Framtiden är en väldigt bra arbetsgivare och jag trivs väldigt bra. Kollegorna är det främsta jag skulle vilja lyfta fram.
Och den möjlighet till utveckling jag fått här hade jag inte fått på många andra företag.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Ett underbart företag med underbara kollegor! Jag vill starkt rekommendera Framtiden som din blivande arbetsgivare!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
En arbetsplats där jag känner mig uppskattad och sedd. Härliga kollegor som alla jobbar mot samma mål.
Kan varmt rekommendera att jobba på Framtiden.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Väldigt glad att få vara en del av Framtiden.

Jag känner mig väldigt uppskattad av min chef samt att kollegorna är glädjespridare!

Rekommenderas starkt!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
10.0/10
  
Framtiden 
för 2 år sedan
Omdöme generellt
Innan jag tog min anställning på Framtiden så gick jag in här och blev både skrämd och ledsen över hur många tråkiga kommentarer det finns om företaget. Så under min första tid gick jag hela tiden på tårna och var rädd för att mista mitt jobb eller råka ut för andra tråkigheter som vissa som kommenterat har gjort. Men inget kunde vara mer fel!
Framtiden är en fantastisk arbetsplats med fantastiska kollegor! Jag har aldrig på någon annan arbetsplats haft sån värme omkring mig och så genuina chefer som är så måna om min utveckling och trivsel. Jag kan inte heller föreställa mig en annan arbetsplats med de förmåner och den lön du får på Framtiden.

Jag kan alla gånger varmt rekommendera Framtiden:
- Som konsult då vi är oerhört noga med att du ska få det stöd du behöver för att lyckas i ditt arbetsliv samt den trygghet du har enligt gällande kollektivavtal. Din personalansvarige finns där för dig i vått och torrt!
-För våra kunder då vi är genuint intresserade av att hjälpa ditt företag att växa med rätt personal och vi kommer att möta dina behov med både omtanke och iver att få hjälpa till.
- För interna kollegor då det här är en arbetsplats att växa och vara länge på! Framtiden är ett familjärt företag där allas åsikter räknas och lyssnas på.

Jag hoppas att det här kan få andra att änka ett steg längre och du som snart kommer att ta en anställning hos oss, antingen som konsult eller intern, gå in med ett öppet sinne, skaka av dig andras åsikter och bilda dig en egen uppfattning.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.9/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Framtiden är den bästa arbetsgivaren jag någonsin haft. Högt i tak, ständig utveckling och fantastiska chefer och kollegor. Framtiden ger så otroligt mycket tillbaka till sina anställda. Kan varmt rekommendera Framtiden!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.9/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
En fantastiskt företag som sätter sina anställda först! Enorma förmåner i alla bemärkelser och fantastiska kollegor!
du har påverkningsbar lön och du får alla chanser att utvecklas oavsett din bakgrund.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.9/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Ett bolag att växa i och möjlighet att påverka!
Underbar gemenskap och ett bolag som lever som de lär -GLÄDJE ENKEL KÖR!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.9/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Jag trivs oerhört bra på Framtiden! Det är ett företag som är mån som sina anställda och där strävan efter att vara bäst och utvecklas ständigt är i fokus, vilket passar mig väldigt bra. Utöver det så har jag världens bästa kollegor.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
9.9/10
  
Framtiden 
för 5 år sedan
Omdöme generellt
Framtiden är ett fantastiskt företag. Har jobbar här i 9 år och älskar att gå till jobbet!
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?