Jobinside

Kommentarer till omdöme av Framtiden

Gå tillbaka till Framtiden
3.0/10
  
Framtiden 
för 3 år sedan
Omdöme generellt
Det lovades guld och gröna skogar. Trivdes bra med kollegorna.
Blev uppsagd pga av en orimlig orsak som de inte ens ville utveckla
men fick senare få veta ifrån både vissa som jobbar där nu och människor utifrån att de brukar säga upp folk lite hur som helst.
Man får bara en hittepåanledning till varför man får sluta. Men när man fått veta sanningen bakom uppsägningen (från anställda) så är jag glad att jag inte behöver beblanda mig med sådana människor.

Ett sekt-liknande företag som man bör undvika.
De tror att man inte får veta sanningen men folk snackar mer än de tror. Lite kul att man har kontakt med folk som jobbar där och få höra allt märkligt som pågår innanför de där väggarna.
Visa betygsstaplar Göm betygsstaplar
Dåligt Neutralt Bra
Lön
Möjlighet till utveckling
Ledning
Möjlighet att påverka
Arbetsmiljö
Medarbetare/stämning
Rekommenderas?
Kommentarer av besökare
för 3 år sedan
Hej Marshall, jag blir naturligtvis ledsen över att du fått den bilden av oss som företag. Jag känner inte alls igen den verklighet du målar upp. Vi strävar alltid efter att de avsluten vi gör ska vara väl underbyggda och att den enskilda individen ska förstå varför det sker. Det jag kan lova dig är att vi aldrig vilseleder medarbetare medvetet och vi försöker alltid vara måna om att lyssna på allas perspektiv. Jag kan också lova dig att vi är medvetna om att vi inte är perfekta och ibland blir det fel. Just av den anledningen är jag mån om att få prata mer med dig för att förstå hur vi hade kunnat göra annorlunda kopplat till just dig. Hör gärna av dig med kontaktuppgifter till mig på emil@framtiden.com så ser jag fram emot att få ta del av dina råd kring hur vi kan bli bättre som företag. Mvh, Emil Jungåker, VD på Framtiden

Du måste vara inloggad för att kommentera.